Seminar de Tango Argentinian cu Jose Rodriguez @ Cluj: 15 mai 2011


Tango Caliente va aduce la Cluj pentru a 3-a oara pe Jose Rodriguez (Milano). Ziua a 3 - a evenimentului NapoCaliente Salsa International Festival este alocata si tangoului argentinian.

Jose Rodriguez s-a nascut in Santo Domingo, Republica Dominicana. A inceput sa studieze miscarea corpului abordand diferite discipline: Kung-Fu, Yoga si Taichi, inca de cand avea 12 ani. Pasiunea lui pentru astfel de lucruri l-au facut sa studieze arta dansului. Jose a studiat baletul clasic si tehnica posturii contemporane (Cunningham, Graham, Horton) pentru echilibrul corpului, atat in Italia cat si in strainatate. A continuat sa-si cultive pasiunea sa pentru dans studiind salsa in toate stilurile ei, dansul Afro si desigur si tangoul argentinian. A studiat tango argentinian cu dansatori si maestrii ca Dana Frigoli, Sebastian Arce, Claudia Codega, Mariano Chico Frumboli si multi altii. In 2007 a fost invitat sa lucreze cu dansatori ca si Mauro Tomais si Anna Caropreso. In 2008 a devenit membru al scolii de dans "SalsaKonFusion" a Anitei Lombardi, cu care a participat la multe festivaluri din Italia si strainatate. In 2010 a fost invitat sa lucreze in colaborare cu Maykel Fonts dar si caartist solo la Fonts Factory in timpul Festivalului Event People din Italia. In prezent Jose continua sa lucreze ca si coregraf si dansator la Balleto Teatro La Fenice unde de altfel preda dans caraibean, tango argentinian, dans contemporan si tehnici preparatorii pentru balet.

Program Cursuri Cluj:

1) Vals JUEGOS RITMICOS PARA HOMBRE Y DAMAS
2) MILONGA TRASPIE Y CONTRATIEMPO
3) TANGO SACADAS CON COLGADAS
4) TANGO SECUENCIAS DE GIRO CON CARLOS DI SARLI EN LA FORMA Y LA ESTRUCTURA

Cursurile vor incepe la ora 16,00. Fiecare curs va dura 1 ora.

Tarif:
- 4 cursuri: 100 lei
sau
- 1 curs: 40 lei
- 2 cursuri: 70 lei
- 3 cursuri: 90 lei

OFERTA SPECIALA: pentru cei care au Full Pass la NapoCaliente Salsa International Festival 13-15 mai 2011 mai trebuie sa plateasca extra doar 50 lei si au acces la toate cele 4 cursuri de tango!!!

Apa dozator, ceai si cafea din partea casei.

Pentru informatii si inscrieri:
ioana@advantage-media.ro
0744 662463
0722 841112.

Comentarii

Cautati in acest blog