Otono de tango en Iasi: 20 - 23 Septembrie 2012


Dragi prieteni,

In orasul dintre cele sapte coline, toamna va veni aducandu-si, odata cu parfumul sau purtat de vant din padurile cu tonuri aramii, sau din podgoriile doldora de struguri, si o surpriza pentru iubitorii de tango:
Probabil purtati de acelasi vant caldut de toamna timpurie, vor poposi la Iasi doi maestri argentinieni de tango, doi dansatori si profesori de clasa internationala.

Aflati intr-un turneu in Europa, cei doi maestri vor veni in orasul nostru spre a ne aduce un strop, sau poate mai multe, din farmecul mereu viu al acestui dans care nu inceteaza sa ne uimeasca si sa ne fascineze.
Vor fi patru zile de tango intens, in care vom avea cursuri de tango, sustinute de invitatii nostri, seri de dans (Milonga), in care, pe langa dansul social vom avea si show-ri de tango si alte surprize frumoase.

Toate acestea reunite sub “umbrela” unui eveniment care nu se poate numi decat

"Otoño de Tango en Iasi"( Toamna de Tango la Iasi)
20-23 septembrie 2012

Invitati:
Jose Almar si Juliana Aparicio, Buenos Aires, Argentina

Jose si Iuliana sunt un cuplu de dansatori si profesori de tango, uniti de pasiunea lor pentru tango, de daruirea lor pentru dans si minunata lor prietenie.

Juliana Aparicio a facut gimnastica ritmica in copilarie, si a inceput studiul baletului classic si al jazz-ului modern in perioada adolescentei. Si acum preda in mod regulat cursuri la ambele discipline.
Din 2007, ea s-a dedicat exclusiv tangoului si a studiat cu Alejandra Armenti y Daniel Juarez, Fabian Peralta si Javier Rodriguez

Jose Almar a inceput sa danseze tango in 1999 si a studiat cu cativa dintre cei mai prestigiosi maestri si milonguerros.
In ultimii sase ani el a evoluat atat in Argentina si America Latina cat si in Europa,.
A luat parte la numreoase festivaluri internationale de tango si a avut privilegiul de a dansa si lucra cu Milena Plebs, Graciela Gonzalez si Stella Misse.

Acest eveniment, organizat de Tango Feliz, scoala de tango argentinian din Iasi, se inscrie in seria evenimentelor dedicate celor trei ani de cand tangoul argentinian a poposit ca dans social in orasul Iasi.

Vom reveni cat de curand cu detalii despre program, tematica cursurilor, locatii, etc.

Comentarii

Cautati in acest blog