Tango Argentinian la PIATRA NEAMT !


Dragi prieteni,

Iata ca tangoul argentinian incepe sa prinda radacini trainice in Piatra Neamt.
Scoala Tango Feliz va finaliza in curand cursurile primei grupe de incepatori din Piata Neamt. Astfel incat, in curand, vom incepe O NOUA GRUPA DE INCEPATORI!

O noua grupa de incepatori in noua noastra sala de curs..
Un nou inceput, cu noi emotii si noi bucurii, o noua poveste fermecata, povestita in pasi de dans, despre frumusete, prietenie si suflete alese…

Chiar daca cursurile vor incepe in februarie, va puteti inscrie si acum, in weekenduri, cand avem cursurile de tango ale grupei de inceptori, seria 1.
Veti putea avea acces, astfel GRATUIT, la ultimile lectii ale grupei de incepatori. Veti vedea ca ceea ce predam va este la indemana.
Noi va asteptam cu drag!

Deci,
Sambata, 8 februarie, ora 17:00
la Sala de Clubului Milady, - Galleria Mall, etaj 1 (pe culoar de sub arcada, langa Flanco) vom avea prima intalnire!
Primul curs al celei de a doua serii de incepatori TANGO FELIZ din Piatra Neamt!

Va asteptam asadar, in aceasta locatie foarte primitoare, la o intalnire de suflet cu dansul, la un prim pas alaturi de noi, pe aceasta “carare magica” care este tangoul argentinian.
Va garantam ca va fi inceputul unei minunate aventuri, plina de frumusete, eleganta, rafinament si romantism, o aventura care va va umple viata intr-un mod minunat!

Vom invata sa dansam, vom petrece impreuna multe clipe deosebite la serile de dans pe care le vom organiza( MILONGA), vom cunoaste oameni noi si minunati si ne vom face multi prieteni…

Cursurile pentru incepatori vor dura aproximativ trei luni si sunt tinute de catre o echipa de profesori pasionati, pregatiti temeinic cu maestri argentinieni de tango, profesori cu peste 25 de ani de experienta pedagogica si in domeniul dansului.


Durata:
12 saptamani

Sediu:
Sala Clubului Sportiv Milady - Galleria Mall, etaj 1, pe culoar, langa Flanco

Orar:
Sambata - 17:00 - 19:30
Duminica - 13:00 - 15:30

Nivelul (modulul) 1 este destinat incepatorilor. Scopul acestui modul este acela de a-i indruma pe cei care fac primii pasi in tango.

In cadrul acestui modul se vor studia:
- notiuni de baza ale tangoului argentinian( postura, imbratisare, mers, dinamica specifica, transfer de greutate, asumarea constienta a rolului de leader - pt barbat, si de follower - pentru femeie, conexiunea dintre cei doi parteneri) menite sa inlesneasca o constientizare si, totodata, un control sporit asupra propriului corp si al interactiunii dintre barbat si femeie in dans.
- elemente tehnice si pasi foarte folositi in dansul social, la Milonga – seri de dans cu specific de tango( rock step, cunita, cross, doble tiempo, ocho, ocho cortado, sandwich, giro, etc.) menite sa asigure un “arsenal” care sa poata fi folosit la Milonga
- notiuni de baza despre improvizatia in dans
- notiuni de “ideologie” a tangoului( eticheta de la Milonga, navigare pe pista de dans, etc),
- elemente fundamentale de muzicalitate in dans( cum sa dansam pe muzica)

Cunostintele insusite la acest nivel sunt suficiente pentru a va inlesni un dans improvizat, fluid, muzical si diversificat, la orice Milonga de oriunde( cu alte cuvinte, cu ceea ce invatati la acest nivel puteti sa dansati si va descurcati onorabil chiar si in Buenos Aires).
Daca dupa absolvirea modulului de incepatori, doriti sa va perfectionanti si sa mergeti mai departe cu studiul tangoului, o puteti face la modulele de intermediari si de intermediari- avansati ale scolii noastre.

Dragi prieteni, tangoul va asteapta sa il cunoasteti, sa va cunoasteti, si sa va aduca cat mai multe lucruri frumoase in viata voastra.
Seriozitate, pasiune, caldura sufleteasca, prietenie, si voie buna, aceasta este atmosfera in care se desfasoara cursurile Tango Feliz.
Veti invata sa dansati, veti cunoaste oameni noi si minunati, va veti imbogati viata cu o sumedenie de lucruri frumoase care va vor face sufletul sa zambeasca mereu…

Pentru inscrieri sau mai multe detalii ne puteti contacta astfel:
Telefon: 0748224669 sau 0747454719
Email: tangopiatra@gmail.com
Pagina web: http://tangopiatraneamt.com/#/contact/

Va asteptam cu drag la dans!

Comentarii

Cautati in acest blog