Interesting post!

Am gasit un post pe net care din intamplare spune lucruri la care ma gandeam si eu; chiar intentionam sa scriu ceva in directia asta, dar daca tot a vorbit altcineva despre acest subiect nu are sens sa repet si eu ce zic altii...

Things that make you go..... hhuuunnnhhhhh?!?!?

Comentarii

Andrei a spus…
super interesant. scrie si varianta ta ca sa ne dam si noi cu parerea ;))
La Sastresa a spus…
MYTWOCENTS,

"nu are sens sa repet si eu ce zic altii..." ... adica, eu, sunt de acord cu ce zic ei... daca cumva era vreo neclaritate... :))

acum puteti sa va dati si voi cu parerea! :)

BTW, comentariile la acel articol sunt super tari!
Andrei a spus…
pune poza cu inculpatul.. sa il vedem si noi :)))
La Sastresa a spus…
era vorba de un "trend", de lucruri care se intampla oriunde in lume, nu numai la noi... si care nu trec chiar neobservate... daca ele se intampla de ce nu am vorbi despre ele???

din punctul meu de vedere era o atentionare pentru incepatori, sa fie atenti de unde isi iau informatia, si sa selecteze feed-back-ul pe care il primesc, pentru ca am fost si eu acolo, iar mie nu mi-a spus nimeni ce si cum, si mi-a luat foarte multa vreme (luni de zile) sa corectez lucruri invatate pe apucate sau "furate" de la unu' si de la altu' care se credeau foarte stiutori...

nu am intentionat nici un moment sa arat cu degetul pe cineva anume... acuma, daca tu asta vrei e optiunea ta, poti sa ceri ce vrei... dar nu cred ca e deloc constructiv! ... BTW blog-ul nu este nici avizier nici panou de onoare... :))

Cautati in acest blog