Milonga Tabiet 101 in fiecare joi la Biblioteca Nationala - sub cerul liber



Reluam Milonga Tabiet Nr 101, la Biblioteca Nationala. Pastrand caracterul neutru, va invit in fiecare joi sa va bucurati de muzica de tango sub cerul liber. Totul se va desfasura pe terasa de la Biblioteca nationala (exact sub reclama cu samsung). Deocamdata nu este bar asa ca va rog sa va aduceti bautura cu voi. Exista toalete. Podeaua este excelenta, pentru o podea outdoor (este gresie pusa foarte bine). Va recomand sa va aduceti macar doua perechi de pantofi pentru a vedea care se potriveste cel mai bine cu podeaua. Este foarte importanta sa pastram cel putin la fel de curata locatia ca atunci cand am ajuns asa ca va rog sa va gestionati ambalajele.

Muzica va fi pusa de DJ Crista. Am cumparat o instalatie de sunet noua si astfel vom putea beneficia de o experienta acustica mult peste medie.

Initial am vorbit sa se consume toate fulgerele si tunetele in noaptea aceasta. Daca totusi va ploua joi dupamasa, nu vom tine milonga.

Program:
20:45-00:30 - Milonga Tabiet 101- DJ Crista

Pret Milonga 10 lei

Adresa: Bd.Unirii nr.22, sector 3

Nu uitati sa va luati cu voi si ceva calduros pentru dupa ce apune soarele. Apropos....lumina se va stinge natural (cei care vin vor vedea la ce ma refer...)

Un eveniment : organizat de "Mattei Events"

Comentarii

Cautati in acest blog