MAX & SOL in Romania 23-25Mai "Touch of Tango Argentino" 2016


Max & Sol, Bucuresti, 23-25 Mai
Lucian & Raluca, cu sprijinul A.T.A. va invita la "Touch of Tango Argentino" 3 zile cu Max van de Voorde y Solange Acosta (Buenos Aires), Campioni Mondiali Tango Escenario 2011!

In perioada 23-25 Mai 2015, Lucian si Raluca, cu sprijinul Asociatiei "Academia de Tango Argentinian" (presedinte Lucian Stan) va invitam la o experienta de tango calda, "con mucho SOL", deschisa, intima, cu MAXim de profesionalism, alaturi de campionii mondiali de tango 2011, maestrii argentinieni Max van de Voorde & Solange Acosta.
Max si Sol nu doar danseaza sau predau tango: ca artisti, coregrafi, pedagogi si oameni de milonga, ei respira Tango, ei traiesc Tangoul la un nivel profund, urmandu-si cu determinare calea si menirea lor personala in Tango, atragand admiratia si sprijinul celorlati mari maestri argentinieni.
Ei sunt dedicati spiritului traditional al Tangoului Argentinian (locul10 din finala Tango Salon a Campionatului Mondial 2011 si premiul "Cea mai eleganta pereche"), DAR construiesc si reconstruiesc, uneori chiar si pana la 10 ore de munca pe zi, noi pasi, noi structuri fantasia si povesti absolut inedite in coregrafii de tango (locul 1 sectiunea Tango Escenario/ coregrafie Campionatul Mondial 2011).

Pregatirea lor profesionala de Tango (vezi portofoliu MAX & SOL), dar mai ales viziunea lor umana, deschisa, inspira permanent si ne invata pe fiecare cum sa daruiesti tangoul, cum sa evoluezi, cum sa-ti atingi potentialul maxim, cum sa imbratisezi, cum sa faci o caminata puternica si estetica, cum sa creezi figuri fantasia complexe. Poate nu in ultimul rand, ne invata cum sa pui pasiune si iubirea in tot ceea ce faci.
Propria experienta Lucian & Raluca (am colaborat strans cu Max & Sol, independent si in cuplu, pentru Campionatul European 2012, Campionatul Mondial 2014, precum si pentru festivaluri internationale, precum Cracovia Tango Festival, Timisoara Tango Festival), alaturi de asemenea maestri, este una de superlativ. Foarte multe din figuri, principii, elemente fantasia/ acrobatice, eleganta, parteneriat, prezenta scenica le datoram lor.

Iata de ce recomandam din inima cursurile si prezenta maestrilor nostri MAX & SOL, o experienta argentiniana pe care, numai gustand-o, o veti putea simti!

REZERVARILE se fac:
-la telefon si prin sms (0766961058 Monica Toma)
-in persoana la Studioul Popa Nan (in fiecare luni 18-20.30 si miercuri 18-00.30); persoana contact Monica Toma
Plata se poate face SI in ziua seminariilor, fara a fi necesar un avans!

PRETURI si discounturi:
Pret 1 seminar 1h20min/ 10eur
Pachet full 6seminarii 1h20/ 50eur
Practica (3h) 5eur (acces gratuit posesorilor de abonamente D.A.N.S.!!)

PROGRAM 23-25 Mai
Luni, 23 Mai
19-20.20 Seminar1* Essence and fundamentals in Tango Argentino (I) (all level)
20.30-22 Seminar2** Tango steps, structures & dinamics (I) (intermediate level)

Marti, 24 Mai
19-20.20 Seminar3** Tango steps, structures & dinamics (II) (intermediate level)
20.30-22 Seminar4* Essence and fundamentals in Tango Argentino (II)
(all level)

Miercuri, 25 Mai
19-20.20 Seminar5* Essence and fundamentals in Tango Argentino (III)
(all level)
20.30-22 Seminar6*** Complex figures & "Maestros' secrets" (intermediate-advanced-master level)
22.00-01.00 Practica asistata, cu MAX & SOL

*Seminariile "all level" vor avea caracter de baza si fundamente de tango: caminata, abrazo, conexiune, eleganta, echilibru, muzica. Recomandam calduros celor cu mai multa experienta sa isi dea un refresh al cunostintelor pe acest soclu solid, basic tango Max & Sol. Reamintim ca toti maestrii argentinieni se reintorc, regulat si periodic, la baza tangoului pentru a-si evolua dansul.
**Seminariile "intermediar" vor avea un caracter de cum sa privim in matricea figurilor de tango, pentru o mai buna improvizatie si flow al miscarilor. Figurile de tango vor fi studiate din perspectiva structurilor mai mari din care fac parte, dezvoltand capacitatea de a DANSA tangoul si nu de a-l segmenta (a face doar figurile).
***Seminarul "intermediar-avansat-master" se adreseaza celor curiosi, ce isi doresc mult mai mult de la tango. Vor fi implicate principii corporale si de conexiune profunde si vor fi dezvaluite secrete de tango pe care toti maestrii le folosesc in performance si dansul lor.
Desi NU este obligatoriu, pentru o mai buna si intensa experienta Max & Sol, recomandam venirea in cuplu. Datorita dezechilibrulu permanent la cursuri "hombres"/"mujeres", vom asigura la curs un numar LIMITAT de parteneri. Reamintim ca "touch of TangoArgentino" cu Max & Sol ramane o experienta personala si depinde DOAR de noi CAT luam din orice seminar de tango, indiferent de partener. Multumim de intelegere!
Alte detalii si info: 0724511052 Lucian; 0727084033 Raluca

Comentarii

Cautati in acest blog