Weekend intensiv de muzicalitate




Asa cum am promis, revenim in toamna cu inca un weekend intensiv de tango la Predeal, in aceeasi locatie primitoare, Complex Clabucet Sosire.

De data aceasta, avand in vedere subiectul - muzicalitatea, ne-am propus o abordare noua, invitandu-i alaturi de noi pe Irina si Sorin, sau Two to Tango, doi pianisti care iubesc muzica de tango, atat ca muzicieni cat si ca dansatori.

Impreuna, vom aborda muzicalitatea in tango atat din punctul de vedere al dansatorului cat si din punctul de vedere al interpretului.

Workshopurile vor fi de tip "drilling", bazate pe experimentarea individuala si in cuplu a elementelor de muzicalitate si vor contine elemente de ritmica, melodie, energie si dinamica, moduri de interpretare in muzica si dans.

Doar ca un teasing ;), ne vom juca cu "melc melc codobelc", tiempo, doble tiempo, medio tiempo, masuri, sincope, fraze muzicale, staccato, llegato, marcato, tipuri si dinamici de calcatura si de pas in functie de energia muzicii, "roller coaster", "calcat in balti" si multe, multe alte "bunatati" din acest domeniu vast al interpretarii muzicale in tango.

Va asteptam cu drag!
Irina, Alexandra, Sorin, Claudiu

Comentarii

Cautati in acest blog