Breaking limits

Am crezut ca 6 perechi pe pista din "Aviacion" care respecta sensul de "circulatie" a fost doar un moment aparte asta vara/toamna... aseara insa, la 3:00AM erau 9 perechi pe aceeasi pista, iar cercul se mentinea; stateam si ma uitam sa vad cat poate sa dureze, sa nu intre careva in centru; si ma uitam, si ma uitam si ziceam gata, acuma uite o pereche in centru, dar nu! Cercul se micsora din cand in cand, cu cate un pas, ca apoi perechea sa se retraga, iar cercul sa se pastreze! Mi s-a parut uimitor cat de mult loc putea sa fie in centru, ...ar mai fi putut intra inca 3 perechi acolo! Glumesc, baieti, lasati centu liber, e foarte bine asa!... Dar mai vorbim in toamna...! In ritmul acesta si cu performantele astea sunt curiasa cat de bine putem dansa si mai multi in acelas spatiu... Imi aduc aminte cum povestea cineva de o milonga cu 14 perechi intr-un garaj... iti poti inchipui? 28 de oameni dansand pe locul in care parchezi o masina? Fara coliziuni, fara accidente!!! Ei bine, nu cred ca suntem chiar asa departe!

Sa te uiti la atatia oameni dansand atat de frumos,... sa vezi picioarele dansatorilor desenand pe podea la lumina lumanarilor este un sentiment aparte... o imagine care nu mi se sterge din minte! Guys, you are great!

Comentarii

Andrei a spus…
NU STIU de ce toti de la tango sunt asa obsedati de
- pastreaza centrul liber
- nu dansa decat in sensul trigonometric

ce naiba.. la salsa nu e asa. acolo dansezi pe unde apuci..numai grija de partenera sa nu o dai in altii trebuie sa ai.

ce e asa spectaculos sa poti dansa pe o batista !?...
ygj a spus…
A dansa pe o batista chiar nu este spectaculos, dar nici milonga nu este un spectacol.
Lucruri spectaculoase le gasesti la demonstratii si pe scena. Acolo exista spatiu.
Si la tango ca si la salsa trebuie sa ai grija de partenera mai ales cand spatiul este redus. Aceste reguli chiar te ajuta sa eviti micile accidente.

Cautati in acest blog