Milonga de Aviacion - Blog!!!

For more than one year we've been there, to dance... tango! To see Milonga de Aviacion's blog click here or click on the photo.

Comentarii

Veronica a spus…
Draga Nana,

Acesta nu este un comentariu la ultimul tau entry, insa nu am gasit un loc mai potrivit unde sa-l postez, avand in vedere ca nu ai o sectiune de 'comentarii generale'.
Doream doar sa-ti atrag atentia ca ai omis, din prezentarea de 'tango milonga and practica in Bucharest', afisata pe prima pagina a blogului, practica saptamanala de la Tango Tangent, care are loc, asa cum sunt sigura ca iti amintesti, vinerea, de la 20.30.
Daca acea rubrica se doreste a fi o informare asupra practicilor/milongilor din Bucuresti, mi se pare corect sa mentionezi toate evenimentele de gen (ok, cele publice). Daca insa rubrica respectiva se doreste a fi o insiruire a preferintelor tale personale (si in acest caz ar trebui poate sa o etichetezi ca atare), te rog sa ignori comentariul meu.
Oricum ar fi, sunt sigura ca a fost doar o scapare si ca nu are sa te deranjeze faptul ca ti-am atras atentia asupra ei.

All the best,
Veronica
La Sastresa a spus…
Sorry, Sorry, nu a fost cu intentie, pur si simplu mi-a scapat :(

Updatez!

De ce sa ma deranjeze? :) Io merci!
Pup
Claudia Buzoianu a spus…
Nana,dear,

Te felicit pt idee si initiativa de a crea un blog special pt Milonga de Aviacion, e un gest frumos de recunoastere a meritelor lui Mihai in comunitatea noastra!!

Excelent, super treaba!
Abia astept sa vad noutati pe noul blog!

Clau
La Sastresa a spus…
Am cateva albume cu poze, o sa le pun pe rand! Multe sunt de anul trecut,... ca in ultima vreme ma lenevisem si nu am mai facut asa multe poze ;)

Daca mai aveti foto sau video, si vreti sa le punem acolo, nu ezitati sa mi le dati!!!

pup!
:)
orientexpressa a spus…
Draga Veronica,
daca stau bine sa ma gandesc nici pe site-ul tangotangent nu exista la rubrica Lectii/Scoli absolut nimic despre tangobrujo sau alte scoli de tango din bucuresti(nu mai vorbim aici si de practici).Drept urmare draga mea nu ai de ce sa atragi atentia cuiva, nu ai de ce sa te superi pe cineva atata timp cat in propria ograda nu este totul perfect asa cum pretinzi sa fie la altii. Sa nu uitam faptul ca acesta este un blog personal si micile "neatentii" nu trebuie sa ne deranjeze.Fiecare scrie cand,ce si cum doreste.In schimb o scoala de tango trebuie sa aibe decenta si bunul simt sa puna la sectiunea scoli/lectii toate evenimentele din bucuresti.Cred ca este un minim gest de fair-play.
Daca te deranjeaza atat de mult nu mai intra pe acest blog, dar te rog frumos nu impune altora ceea ce tu singura nu faci,ok?
Multumesc pentru atentie si iti doresc draga mea o zi cat mai linistita!
Veronica a spus…
Stimata orientexpressa,

Ma simt foarte flatata sa fiu identificata cu scoala TangoTangent, insa, in cazul in care nu ai observat, scoala si site-urile aferente nu-mi apartin. Prin urmare te sfatuiesc sa adresezi observatiile/comentariile/nemultumirile tale legate de site-ul TT persoanei de contact indicate acolo.
Asa am procedat si eu, de altfel: observatia mea a fost facuta pur si simplu in calitate de persoana interesata de tango, si a fost adresata posesoarei blogului, cu alte cuvinte singurei persoane raspunzatoare de continutul respectivului blog (by the way, blogurile sunt prin definitie personale).
Altminteri, nu inteleg de ce, daca Nana, posesoarea blogului si ‘tinta’ observatiei mele, nu s-a simtit in vreun fel agresata de mesajul meu, tu, oricine ai fi (nu recunosc pseudonime), i-ai sarit atat de promt si vitejeste in aparare...cu totul gratuit?!
Inchei cerandu-i scuze Nanei ca mi-am premis sa folosesc spatiul de pe blog pentru a replica/comenta la alte mesaje decat cele postate de ea.
De asemenea, stimata orientexpressa, te rog sa nu te obosesti sa-mi replici in acest spatiu. Nu mi se pare fair sa transform (cu sau fara voia mea) blogul Nanei intr-un spatiu de infruntare (inutila, de altfel). Daca simti nevoia sa-mi mai impartasesti vreo parere personala pe subiectul ‘tango & related matters’, iti stau la dispozitie in persoana la orice milonga sau practica ne-am putea intalni.

Intorcandu-ti urarile,
Veronica
orientexpressa a spus…
Draga Veronica,
nu trebuie sa te simti lezata in niciun fel,... in acelasi timp cred ca nu ar trebui sa te intereseze de ce "i-am sarit in ajutor prompt si vitejeste".Problema nu se pune asa.Putea sa fie orice blog din lumea asta pt ca eu scriam exact acelasi mesaj oricum(lasand la o parte persoane, scoli etc). Asa este corect.
Pe de alta parte nu am timp sa stau si sa-mi pierd vremea scriind mesaje persoanei de contact de la TT.Este optiunea lor si am inteles acest lucru. Motivul insa pt care am scris acel prim mesaj a fost indignarea.Avand in vedere ca tu faci parte din TT(chiar si ca simplu dansator si nimic mai mult)ma face sa cred ca nu esti atat de obiectiva pe cat spui, "o persoana pur si simplu interesata de tango".
In ultimul rand -departe de mine sa transform acest blog intr-un spatiu de infruntare "inutila". Daca Nana vrea, poate sa si stearga toata aceasta "infruntare"( apropos, eu nu o vad ca pe o infruntare)pt ca pe mine nu ma deranjeaza. Trebuie sa respectam decizia celuilalt,nu? iar de scris draga mea scriu cand vreau eu, nu cand vor altii,ok?
Sper ca ne-am inteles si nu vom mai continua aceasta "infruntare" decat intr-un sens constructiv (de exemplu propuneri)
Nu mai continui ca nu are sens, mai am si alte lucruri de facut.
Cu bine!

Cautati in acest blog