Murat and Michelle coming to Bucharest!!!


Asa cum s-a anuntat, iata se apropie week-end-ul cand Murat si Michelle vin in Bucuresti: Murat si Michelle au primit viza pentru Australia/Noua Zeelanda (urmatorul lor stop pentru a preda tango), asa ca vor ramane in Bucuresti pana marti doar si vor sustine workshop-uri sambata si duminica, milonga de la Brasov anuntata initial pentru saptamana viitoare va avea loc la Piatra Arsa (o noua provocare!) ...
Ramane acum sa ne bucuram din plin de acest week-end!

Sambata:
Workshop: 20-21.30 “Murat and Michelle approaching Tango” - pret 60 Ron
Milonga: 21.30 - Masters Performance - pret 30 Ron

Duminica:
3 workshop-uri: "topic-urile" si orele la care vor avea loc seminariile vor fi anuntate sambata seara la milonga, pe site http://www.tangobrujo.ro/ si pe blog.

Toate evenimentele de mai sus vor avea loc la Club La Scena, Str. Calarasi 55.

Sambata si luni Murat si Michelle vor acorda ore private la Studio Esquina de Tango.

Inscrierile pentru workshop-uri si ore private se fac prin e-mail: contact@tangobrujo.ro sau direct la La Morocha.




Iata mesajul primit initial din Brasov, pe care cu bucurie si nerabdare il impart cu voi toti:

"Servus,

Multumim pentru feedback-urile voastre in ceea ce priveste reusita acestui Festival de la Brasov ! In acelasi timp ne bucuram ca ne-ati fost alaturi si subliniem faptul ca fara ajutorul fiecaruia dintre voi acest Festival nu ar fi fost un succes!

Asadar, impreuna am facut ca acest Festival sa fie unul al PRIETENIEI SI IUBIRII iar invitatii nostri sunt incantati de comunitatea romaneasca de tango, motiv pentru care si-au anuntat participarea si la cea de-a doua editie in 2009!

Cu mare placere va comunicam urmatoarele :

-SAMBATA 6 Septembrie 2008 ne vom revedea la Bucuresti unde Murat si Michelle vor sustine un workshop, lectii private si vor participa la Milonga.


-SAMBATA 13 Septembrie 2008 vom organiza o MILONGA la Brasov si 1 workshop cu Murat si Michelle.Daca veti considera ca este necesar inca un workshop, mai putem adauga inca unu, dar va rog mult sa ne anuntati din timp parerea voastra.

Cu mult drag,
Doina, Sergiu, Michelle si Murat"



Sper sa ajung cat de curand sa scriu si eu cateva cuvinte despre zilele incredibile petrecute in Brasov la festival... sa pun poze si videos!

Comentarii

Cautati in acest blog