Tango Shoes from Tango Brujo


Pantofi de tango sau pantofi de dans, foarte potriviti pentru a dansa o noapte intreaga la milonga datorita confortului oferit acesti pantofi vor fi preferati atat de dansatorii de tango cat si de dansatorii de dans sportiv.

Cu un design nou pentru urbea noastra, acesti pantofi pot fi pe gusturile noastre atat de diferite: delicati, cu barete fine in culori misterioase de bordeaux care se pun frumos in valoare alaturi de o rochie simpla; discreti, in culori pastelate de bejuri cu “adornosuri” aristocrate de brocart usor de asortat la orice culoare; combinatii de piele si brocart in culori foarte personale (nuante de pruna brumarie sau verde-frunza sau mov-ciclamen), pentru cine doreste ca pantofii sa fie elementul principal al toaletei din seara respectiva; combinatiile de auriu cu brocart pastelat pot fi alegerea perfecta pentru o seara stralucitoare si rafinata; modele curajoase cu barete pe glezna, pe culori metalice pot veni in intampinarea personalitatii dvs. si a trendului din ziua de astazi. Alte combinatii de satin inflorat cu piele lacuita alaturi de o bluza cu guler tatarasc te pot duce cu gandul la costumele traditionale asiatice, in timp ce tonuri de bronz pe o piele in degradeuri te pot transporta in lumea orientala...

Alegerea este a dumneavoastra! ...
Contact: La Morocha, Tango Brujo.

Comentarii

Costele a spus…
baieti, cumparati-va pantofi de dans, nici nu va vine sa credeti cat de mult va ajuta la pozitia corecta in timpul dansului. renuntati la pantofii sport (adidas) care sunt comozi, dar pt activitati sportive.
Foarte frumoase pozele, bravo Nana ;)
RoxanaTudor a spus…
Stii tu ceva despre asta, Costele? ;))))

Sastresita, io vad posnele mai tarziu :((. Dificultati tehnice.....
La Sastresa a spus…
:)

Mercic! Si mie mi-au placut pozele, dar cred ca si "subiectul" a fost foarte bun... te invita sa-l fotografiezi :)

Si... io cred ca Costele stie el ce zice acolo! Io una subscriu!
Costele a spus…
intr-o seara mergeam la o practica si am uitat pantofii in masina, din comoditate am vrut sa-i las acolo si sa dansez cu pantofii de strada. Ea nu m-a lasat, asa ca imbufnat m-am intors si i-am luat si... tare bine mi-a fost la acea practica.
de atunci folosesc pantofii si la curs, si la practica si la milonga. ma ajuta :D.
vedeti daca va ajuta si pe voi ;)
RoxanaTudor a spus…
da' pentru baieti?????? nimica????

superbi pantofii, superbe pozele...

mi-a lasat gura apa dupa o pereche .... of, cand o sa ma conving ca deocamdata "n" perechi sunt destule?

(nu-s destuleeeee, n-am decat ... mmm... 6-7 perechi? :P si acelea majoritatea cu rosu sau cu negru sau altceva :)))))))
Tango Brujo a spus…
Vin si pantofi pentru barbati! Dupa anul nou. Asa ca stati pe aproape.

Cautati in acest blog