28 februarie, lectie de tango si practica la Brasov

(ilustratie de IULIAN MITA)


Mesajul Doinei, din Brasov:

Servus,
Va anunt cu mare drag ca proiectul "Tango - Bucuria de a dansa in doi" inaugurat la Brasov in decembrie 2008, continua astfel:

Sambata 28 februarie 2009, lectie si practica de tango argentinian
Profesor:
Nadina Cazan (Bucuresti)

Locatie:
Club 70's (B-dul 15 Noiembrie - Pasajul de langa biserica de lemn)

Program:
15:00 - 16:30 Tehnica pentru ocho: axa, echilibu si pivot.
16:30 Pauza
17:30 - 20:30 Practica
Descrierea programului:

Tehnica pentru ocho - lectie (pentru toate nivelurile de cursanti) care propune sa lucreze elemente de baza si in principal: axa, echilibru si pivot. Vom utiliza/relua si elemente abordate la seminarul din 14 februarie.
Practica – Muzica la practica este organizata pe tande, separate de cortina. Aceasta practica va ofera posibilitatea sa exersati ceea ce ati invatat la orice lectie de tango la care ati participat pana acum, sa exprimati muzica, si sa impartasiti cu bucurie experienta tango-ului! Nadina va asista la practica si va fi la dispozitia voastra, deci nu ezitati sa intrebati, sa cereti feed-back si sa lucrati cu ea!

Impresii despre seminarele sustinute de Nadina si Cristian la Brasov pe 10 ianuarie si 14 februarie precum si alte povestiri de la Milonga de Brasov gasiti aici: http://lasastresa.blogspot.com/
Pret:
Lectia (90 minute) - 15 Ron
Practica (3 ore) - 15 Ron

Contact:
Corina Raduta - Inscrieri
Email: cora_ina1@yahoo.com
Tel: 0729 123 555

Va asteptam cu drag,

Doina Enache
- Organizator -



Poze de la lectia de tango din 31 ianuarie, Club 70's:



Localul este spatios si primitor, parchetul bun, spatiul pentru dans nu are forma "patrata", ceea ce ofera o pista de dans circulara, iar de la bar te poti hidrata cu ce-ti pofteste inima! Personalul este foarte foarte dragut si amabil! Multumim Cosmin! Dupa practica in Club 70's se incinge o adevarata petrecere! Parol! Am petrecut pana la ore mici din noapte... shhh, sa nu mai ziceti la nimeni :) Ce m-a surprins a fost ca vin acolo dansatori, care danseaza in perechi! Nu stiu bar in Bucuresti unde poti gasi asa ceva!!! Si toata lumea danseaza fox! Tot la Brasov am invatat cu 10 ani in urma fox, dar nu ma asteptam sa mai dansez asta si acum!!! Si se mai danseaza o chestie faina, care nu stiu cum se numeste, se danseaza cu toata sala, ca la meneido in salsa, dar e mai faina ca merge pe multe melodii si "coregrafia" e mai complexa! Muzica veche foarte tare/faina :) ! Nu-ti mai vine sa pleci acasa!

Comentarii

Cautati in acest blog