Seri de Tango la Carturesti18 si 21 februarie intre orele 18 si 21, la Ceainaria Carturesti (str. Pictor A. Verona nr 13)

In luna indragostitilor nu vrem sa stim daca esti singur sau daca ai pereche, daca inseli sau esti fidel, daca ai cumparat inelul sau daca te gandesti la divort. Vrem sa iti aducem aminte de lucrurile pe care le faceai cu multa placere si acum le-ai uitat. Despre pasiunile pentru care nu mai ai timp. Despre micile bucurii care te fac sa zambesti si ii fac pe cei din jur sa se simta bine in preajma ta. Timpul pe care il acorzi lucrurilor frumoase se reflecta pe chipul tau, in gandurile tale, in visele tale.

Asa ca te asteptam in zilele de 18 si 21 februarie sa dansm Tango in Ceainaria Carturesti, iar daca nu stii sa dansezi, vino la o lectie gratuita sustinuta de instructorii de la Tango Brujo.

Eveniment organizat de Carturesti, Asociatia Culturala Esquina de Tango si Tango Brujo.

Impresii dupa prima zi, 18 februarie


Sala foarte faina, parchet bun, sonorizare buna, si mai ales, oameni noi!!! Care nu au mai facut nici un pas de tango in viata lor! Speram ca primii pasi de tango pe care i-au facut asta seara au adus ceva nou in viata lor si au rupt rutina cotidiana .... si speram ca vor dori sa danseze in continuare, lucru care mi se pare foarte fezabil, avand in vedere ca dupa lectia deschisa am vazut participantii care au ramas pe pista, in continuare, alaturi de tangueras si tangueros veniti sa participe la eveniment! Poze... mai jos:Alte poze pe net aici si aici sau video aici


"Bucuresti- 20 Februarie 2009 - Dacă aţi ratat prima lecţie de tango, oferită de instructorii şcolii de dans Tango Brujo miercuri seară în ceainăria din Arthur Verona 13, nu e totul pierdut. Sâmbătă, 21 februarie, începând cu ora 18, recreăm pentru voi atmosfera din misteriosul Buenos Aires. Proiecţiile, muzica autentică şi mişcările graţioase de tango vă vor aduce zâmbetul pe buze şi vă vor face să vă simţiti plini de viaţă. 

Seara va debuta cu lecţia gratuită în care instructorii vă vor învăţa mişcările esenţiale. Umorul şi deschiderea lor vă vor face repede să uitaţi de timidităţi şi să vă lăsaţi cuceriţi de muzica seducătoare. Tangoul este un dans elegant care cere o ţinută specială, doamnele trebuie să poarte pantofi cu toc înalt şi rochii vaporoase. Domnii trebuie să uite de teneşi sau adidaşi pentru că ei sunt cei care conduc partenerele şi le fac să plutească pe ritmurile sacadate şi pasionale. În timpul lecţiilor de tango la fiecare două melodii partenerii se schimbă între ei şi astfel aveţi posibilitatea să îi cunoşteţi pe toţi cei prezenţi şi să învăţaţi de la fiecare din ei. După ce se încheie lecţia de dans începe milonga. Eticheta cere ca bărbaţii să fie cei care invită femeile la dans căutându-le mai întâi privirea pentru a fi siguri că ele doresc să le fie partenere. 

Tangoul nu înseamnă doar mişcări elegante şi muzică electrizantă. Regulile dansului şi tot ceremonialul din jurul lui ne aduc aminte despre o anumită politeţe şi curtoazie uitată astăzi. Vă aşteptăm sâmbătă în librăria Cărtureşti să descoperiţi istoria, cultura fascinantă şi ritmul tangoului şi să savuraţi un ceai fierbinte."

Ana Niculescu
PR Cărtureşti


Va asteptam Sambata la orele 18.00!!!

Comentarii

Costele a spus…
Nana, ti-am dat o leapsa pe data de 11 februarie si vaz ca nu ai onorat-o.
iaca link-ul: http://laviajerina.blogspot.com/2009/02/leapsa.html
astept sa vad ce-ti place :D
la sastresa a spus…
Am vaz't leapsha... nu prea stiu sa joc, tre' sa citesc instructiunile.... sincer n-am avut timp nici sa mor... nu vezi ca ma tin cu tot felul de prostii ???

Promit sa onorez invitatia :D ... cat de curand :)
Costele a spus…
nu-i bai, avem rabdare, pentru ca tu nu te tii de prostii, tu ai treaba ;)

Cautati in acest blog