Tango Mágico - Scoala de tango argentinian, CONSTANTA


Prima lectie de Tango la Constanta:
miercuri, 4 Noiembrie 2009 !!!


http://tangomagico.blogspot.com/

Prima scoala de TANGO argentinian din Constanta se deschide pe 4 noiembrie la Tomis Dance Studio.

Primele cursuri sunt gratuite!

Vino sa dansezi in fiecare seară de miercuri de la ora 17.30 şi vineri de la ora 19.00, la Tomis Dance Studio str. Ştefan cel Mare, nr 46, în zona Tomis Mall (intrare din strada Griviţei).

Mai multe informatii la telefon: 0723224484 sau 0722881888

Te asteptam cu drag!
Tango Mágico






Comunicatul de Presa:
"Constanţa, România, 2 noiembrie 2009

Prima şcoală de tango argentinian din Constanţa se deschide pe data de 4 noiembrie la Tomis Dance Studio, studioul de dans situat pe strada Ştefan cel Mare, nr 46, în zona Tomis Mall, cu intrare din strada Griviţei.

În fiecare seară de miercuri de la ora 17.30 şi vineri de la ora 19.00, şcoala Tango Mágico organizează cursuri de tango argentinian pentru începători. Lecţia de tango de vineri este urmată de practica, trei ore de dans în care pasionaţii sunt invitaţi să exerseze cele învăţate şi să pună în practică propriile idei în ce priveşte tangoul.

Tango Mágico, unica şcoală de tango argentinian din Constanţa, îşi deschide porţile pentru toţi pasionaţii de muzică, dans sau cultură sud-americană şi mai ales argentiniană, indiferent de vârstă, orientare sau domeniu de activitate. Această şcoală îşi propune dezvoltarea unei comunităţi de tango argentinian în Constanţa şi susţine totodată toate manifestările artistice de acest tip sau înrudite cu acest fenomen argentinian de la nivel naţional si internaţional. În perspectivă, Tango Mágico urmăreşte promovarea şi extinderea comunităţii româneşti de tango argentinian, prin organizarea de milongas (petreceri cu muzică de tango), ateliere, festivaluri şi alte evenimente similare, menite să aducă un nou suflu în viaţa artistică şi culturală a Constanţei şi să ofere oportunitatea unei noi forme de manifestare artistică sau socială fiecărui constănţean. Prin atractivitatea situării geografice a oraşului Constanţa la malul mării, şcoala Tango Mágico speră să atragă numeroşi dansatori şi reprezentanţi ai şcolilor de tango din ţară şi din străinătate la viitoarele evenimentele organizate sub egida sa, pentru a experimenta magia tangoului argentinian, ale cărui valori au primit recunoaştere mondială prin recenta sa includere in patrimoniul cultural UNESCO.

Începând din luna noiembrie, ”Tangoul te aşteaptă” să faci primii paşi în Constanţa.

Mai multe informaţii pot fi obţinute trimiţând un e-mail la adresa rhamones2005@yahoo.co.uk sau apelând numerele de telefon 0723224484 şi 0722881888, persoane de contact Ramona Budui, respectiv Ionuţ Fişcu.

Organizator: Tango Mágico"





Bafta si mult succes si sa fie intr-un ceas bun! Sa dansam tango bun pe litoral!
Va imbratisez cu drag si dor!

Comentarii

Cautati in acest blog