Lucian y Monica @ Constanta - Tango Workshop: 10-11 Aprilie


Mesaj de la Tango Magico, din Constanta:

"Pentru a inaugura noul studio de dans de la Constanta, va invitam la un Workshop de TANGO argentinian la Constanta cu profesori invitati din Bucuresti.

In weekendul de dupa sarbatoarea Pastelui va asteptam la 4 seminarii intensive de tango argentinian sustinute de un renumit cuplu de profesori de tango argentinian: Lucian Stan si Monica Surubariu (lucianymonica.ro)

Programul este dupa cum urmeaza:

Sambata, 10 aprilie: 
14:00 Dinamica pentru barbati si femei folosind sacada
16:00 Dinamica pentru barbat pe dinamica de giro pentru femeie (barrida, lapiz, patada)
22:00 Milonga

Duminica, 11 aprilie: 
13:00 Trucuri mici cu schimbari mari in dinamica perechii (schimbari de directie, improvizatie, schimbarea tempoului)
15:00 Tehnica pentru barbati/ Tehnica pentru femei

Seminariile se adreseaza doritorilor si dansatorilor de orice nivel, metoda de predare fiind una care abordeaza tematica treptat, pornind de la baza si sporind in complexitate.

Sambata seara incepand cu ora 22 va avea loc o MILONGA (petrecere de tango) organizata cu aceasta ocazie, intr-o locatie care va fi anuntata.

Pretul unui seminar este de 25 Ron, iar pentru achizitionarea tuturor celor 4 seminarii se ofera o reducere, pretul pachetului fiind de 80 Ron.
Intrarea la milonga costa 25 Ron.

Va asteptam pentru a petrece impreuna un weekend de tango argentinian la mare!"

Poze de la prima milonga de la malul marii, decembrie 2009:


Am fost acolo cu bucuria ca tangoul a cucerit litoralul, pentru importanta evenimentului, dar si pentru a fi alaturi de cei care au pornit atunci la drum; n-am reusit sa scot nici o vorba despre acest eveniment la momentul respectiv... blocaje personale, asociate cu intamplari care m-au marcat intr-atat incat sa nu pot vorbi... pentru ca jumatate din echipa de la Bucuresti nu a putut ajunge in teren, la milonga, si am jucat doar cu jumatate de echipa... bucuria sarbatorii a fost umbrita de lipsa lor, dar totul e bine cand se termina cu bine, si iata, toata lumea e acum din nou in teren :)

Eu recomand cu caldura aceasta milonga, are unul dintre cei mai buni DJ autohtoni, si in plus se pune o melodie care nu se aude la nici o alta milonga... v-am facut deja curiosi? Exista vreo melodie pentru care ati calatorii 200 km ca sa o dansati, v-ati lupta cu viscolul de afara si cu gheata de pe autostrada?... Incercati s-o dansati pe asta:



Comentarii

Ema a spus…
Va astept cu emotie si nerabdare...))
Primiti si mega incepatori ??

Cautati in acest blog