25 Mai – Ziua Nationala a Argentinei


25 Mai, ziua Argentinei, a fost celebrata si la Bucuresti, cu un eveniment de amploare la Opera Romana. Expozitia de fotografie cu imagini din Argentina, imnul Argentinei, speech-ul ambasadorului Argentinei la Bucuresti, spectacolul “Tango Emocion” si recitalul Analiei Selis au fost urmate de un dans al intstructorilor de tango din Romania. Unii ar aprecia ca ar fi trebuit sa fie acolo cei mai buni dansatori de tango de la noi, la crème-de-le-crème cum s-ar spune. Alexandru si Ioana i-au acompaniat live pe tangueros la deschiderea dansului. 

Asa cu zicea si Lucia (http://marmotango.blogspot.com/2010/05/2-maini-2-picioare.html ), mi-a placut foarte mult ca pentru prima data au fost la un loc atatea scoli de tango, iar interactiunea a fost cat de poate de fireasca, indiferent de apartenenta. Am fost toti acolo sa facem un lucru, si l-am facut, atat cat am stiut noi mai bine; am fost o echipa cu acelas scop, si cred ca pentru urmatoarele evenimente in aceeasi formatie o sa ne descurcam si mai bine :) Mi-a placut cum am lucrat impreuna la alegerea muzicii, punerea in scena si cum am comunicat "back-stage", nice working with you all! Cum zicea in filmul Casablanca? "I think this is the beginning of a beautiful friendship"! :)

M-am bucurat ca noi cei care dansam tango in Romania am fost prezenti la un astfel de eveniment si m-am simtit onorata sa pot raspunde invitatiei ambasadei Argentinei de a dansa cu ocazia zilei nationale a Argentinei in cadrul unui asemenea eveniment.

Comentarii

Dan a spus…
Asa este, si ati dansat foarte frumos!
Andrei a spus…
buna nana,
nu mai stiu adresa ta de email asa ca iti scriu aici.

am facut cu lucia un concurs

http://ofertaweb.ro/concurs-tango.html

si ma gandeam daca poti pune un link catre el pe blogul tau.

eu iti ofer recunostinta eterna si daca vreodata iti muti blogul de pe blogspot.com pe un domeniu .ro sau .net al tau iti dau gazduire gratuita pe serverele mele.

multumesc,
Andrei

Cautati in acest blog