Because of the blog…

Because of this blog, there is one person dancing tango today. She was looking on the internet for tango shoes for a theatre show from some other city in Romania, but she found this blog; she came to tango, she loved us and never left. She is now a tanguera. And we all love her.

Daca destinul ei era sa danseze tango, acest lucru s-ar fi intamplat oricum; mai devreme sau mai tarziu, cu sau fara blog, ea ar fi ajuns la una din scolile de tango, si ar fi dansat; sa fi fost blogul un punct de cotitura in viata ei? :) si daca n-ar fi fost blogul ar fi fost cu siguranta altceva care pana la urma tot ar fi adus-o la tango. Ce trebuie sa se intample se intampla oricum :)

Comentarii

Anonim a spus…
"Because..."...iar?:P Am intrat sa vad ce s-a mai intamplat,datorita blogului tau,ce artificii a mai generat!Si cand colo,sa mi se taie respiratzia..povestea mea!?huuuuuuu...ce surprize-mi faci tu mie,poznasa mea draga!...of,da,fastacita,da' extrem de fericita,cea mai fericita!Da,blogul tau mi-a schimbat viatza,mi-a completat-o cu cea mai frumoasa ... See Morepoveste despre traire,implinire,fericire...cu cei mai frumosi si dragi prieteni,o a doua familie(fara sa sune a secta,desi...:))Si da,am ramas,pentru totdeauna...in viatza mea,in stare pura,de fapt,in matca mea!cu familia mea,prieteni de suflet,cu spectacolele mele,respirand tango.Am stiut intotdeauna ca voi dansa(la modul serios)mai devreme sau mai tarziu,dar nu mi-am imaginat ca voi primi atat de mult si de "turnat" in forma mea! Foarte multzumesc,coplesita!:)♥♥♥ Hereasca :)

Cautati in acest blog