Influenzze Collection


La Sastresa Boutique presents:

Influenzze Collection
Designed by La Sastresa

Chinese Charm


Chinese Charm – pentru fete cuminti sau pentru fete curajoase! Din material usor, de vara, pictata cu desene din indepartata China si incheiata cu snur sau cu funda, “Chinese Charm” este un element de vestimantatie care va atrage cu siguranta privirile la o milonga. Usor de asortat, fusta este petrecuta si poate fi imbracata oricand, indiferent de modificarile greutatii corporale. Daca dansati de putin timp, si nu faceti boleo-uri largi sau alte miscari spectaculoase, ea va sta cuminte pe langa corp. Daca insa dansati de multa vreme si vreti sa va aratati picioarele, Chinese Charm va va ajuta cu siguranta!


Wild Africa

Wild Africa – imprimati cu motive care te duc cu gandul la Africa cea salbatica, pantalonii sunt largi, din material usor care amplifica fiecare miscare a picioarelor dumneavoastra. Partea din spate se suprapune peste partea din fatza, lasand piciorul sa se vada pe lateral doar in miscare. Indicate in acest sens sunt boleo-urile, gancho-urile, volcadele multiple (eventual suprarotite)… dar mai bine lasati-i pe leaderi sa ii puna in valoare… caci vor fi inspirati!





Mediterranean Mosaic

Mediterranean Mosaic – desenul amintind de mozaicurile mediteraneene este elementul forte al acestei fuste; purtabil in trei variante, nu va veti plictisi repede de acest element al garderobei dumneavoastra, pentru ca de fiecare data va va stimula imaginatia si veti gasi alta posibilitate de a o imbraca si de a o asorta. Din material foarte subtire, ea va fi preferata dumneavoastra daca va ganditi la o plimbare prin arsita verii, sau noptile calde de la milongile din vara aceasta.



Kyoto Dream

Kyoto Dream – Inspirat de modelul clasic de Kimono, dar un pic adaptat zilelor noastre, din material usor si extrem de placut atingerii, "Kyoto Dream” este ideal pentru momente de relaxare dupa o zi lunga sau pentru dupa-amieze insorite de vara... pentru momente in care vreti sa evadati din cotidian.
Not for a milonga!!! Maybe after … or never know ☺...



More items to come, soon!

Comentarii

Claudia Buzoianu a spus…
Waw! Arata excelent! Felicitari pt conceptie, f. misto!
Te pup, vb
Anonim a spus…
hahahah uite zebra :)))
cora-ina a spus…
Superbe, Nana!
Te rog sa ma inscrii pe lista de clienti; caci, vorba ceea: o data ce am purtat o creatie 'la sastresa' (si chiar am purtat! si nu una, ci doua! :P), nu ma mai pot 'delasa' :-D
Abia astept sa fie gata urmatoarele doua! :)
Te puup

Cautati in acest blog