Influenzze - Garment Collection


Nu o singura data am fost admirata, si intrebata de unde mi-am luat imbracamintea... Iata aveti acum ocazia sa purtati ce as purta chiar eu!

Lucrat cu atentie si foarte fin finisat, fiecare exemplar este unicat; bine gandita, fiecare piesa din colectia "Influenzze" este menita sa iti aduca un ceva anume; nu putem spune exact ce anume ar putea fi acel anume, dar cert e ca odata ce ati imbracat un "La Sastresa" va veti simti altfel: poate elegant sau indraznet, modern sau o ideie clasic, atragator, stilat, rafinat si delicat, ceva ce-ti ofera o nota de distinctie sau o senzatie exotica... o combinatie din toate acestea, fara sa poti spune cu exactitate ce este. Fiecare piesa are o poveste in spatele ei si te poate transporta in alta dimensiune de timp si spatiu. Traieste propria ta poveste, fii cine vrei sa fii, fii tu insati!

Unul din avantajele majoritatii pieselor din aceasta colectie, este reglabilitatea in functie de marime; nu conteaza daca iei sau pierzi in greutate, vei putea purta in continuare fusta ta favorita fara investitii suplimentare.

Classic Mood


Classic Mood – pentru seri de milonga unde eleganta este un “must” iar de clasica rochita neagra ne-am cam plictisit. Fara a fi cuminte, ba chiar putin provocatoare atunci cand este pusa in valoare, aceasta tinuta va ofera foarte multa libertate in miscari.

Hawaiian Mood

Hawaiian Mood – pentru tinute de vara, cand culorile deschise vor fi preferate celor inchise, iar imprimeurile florale vor prima in alegerile dvs. Adaugandu-i si o orhidee la ureche, Hawaiian Mood va va incadra cu usurinta intr-un peisaj tropical pe malul marii…

Tropical Elegance

Tropical Elegance – Sa ne imaginam undeva, intr-un oras fierbinte, poate in perioada interbelica… o cuba libre, poate o palarie de paie asortata, perle si un ruj roshu… Sa fie Havana?



African Charm

African Charm – pentru fete indraznete, carora atitudinea felinelor africane nu le este necunoscuta…


Sand Martin



African Swallow




Comentarii

Cautati in acest blog