Influenzze – Garment & Accessories Collection



La Sastresa & Alina Maria Tirtea 
Presents:

"Influenzze – Garments & Accessories Collection"


V-ati saturat de “the little black dress”, cea care v-a salvat de atatea ori la milonga cand nu ati avut inspiratie? V-ati plictisit de vechile gablonturi? Vreti ceva in culori deschise sau puternice in ton cu sezonul? V-ati saturat de culori inchise, terne, triste si va doriti ca viata si energia sa se simta in hainele si accesoriile pe care le purtati? V-ati uitat vreodata in dulapul dvs.? Cam cate haine de milonga sunt negre? Fuste negre, pantaloni negrii, topuri negre… hhhmmm… cam multe, nu-i asa? …. Iata cateva tzoale si bijbantzuri care v-ar putea aduce ceva veselie, putina dulceata, un strop de eleganta, niste incredere, poate un pic de atitudine, o picatura de romantism si cu siguranta un iz senzual in noul dumneavoastra out-look.

Fiecare piesa este atent proiectata, astfel incat imprimeul sa fie pus cat mai bine in valoare, iar accesoriile Mariei vin sa completeze la fix, dand un aer fresh, proaspat si “nu stiu cum” imaginii finale! Pietre semipretioase si fire fine de argint sunt exact detaliul care a lipsit pana acum din peisaj. Atat hainele cat si accesoriile sunt excellent finisate, adaugand perfectiune si tinuta prezentei dvs.

White Classical Mood


White Classical Mood – Desi pare cuminte la prima impresie, cand incepi sa te misti te face ispititoare. Nu lasa prea mult sa se vada, lasa mai mult sa se ghiceasca! Lasa cate ceva privirilor, dar nu suficient de mult, asa incat sa-si doreasca sa vada si mai mult ☺Se asorteaza foarte ushor si frumos cu auriu sau argintiu, sau culori tari: turcoise, bleumarin, ciclam, si la fel de bine primeste si culorile pastel: roz-fanee, bleu, verde pal, in ton cu starea si cu preferintele dvs. de moment.



Wild Tahiti 
– special request –

Wild Tahiti 
– special request –


Wild Tahiti – un singur pantalon, trei look-uri diferite! Lung si larg, strans la glezna gen salvari sau strans sub genunchi, acest pantalon poate fi purtat in decoruri si ocazii diferite; poate fi mai sport sau elegant, in functie de aventura. Cu accesoriile adecvate puteti merge atat in club cat si la un after party pe plaja. Un alt atuu al acestor pantaloni este reglabititatea pe masuri diferite. Puteti pierde sau lua in greutate, nu va fi nici o problema, pantolonii vor fi in continuare pe masura dvs! Excelent de luat in bagaj pentru situatii neprevazute: veti fi shic in orice situatie!

Tahitian Sky 
– special request –


Tahitian Sky – usor de asortat se potriveste si la blue-jeans si la un pantaloon elegant. Depinde unde te duci. Mergi la party? Sau la un restaurant elegant?


Bosphorus Twilight


Bosphorus Twilight – se adapteaza starii de spirit: esti in toane mai romantice? Lasa-l lung si larg, sa future pe langa tine la fiecare pas; esti in toane mai dinamice? Strange-i la glezna si iuteshte pasul! Esti in toane shugubetze? Inoada-i sub genunchi, fa cu ochiul si zambeste!


Turkish Nights


Turkish Nights – din material ushor, curgator cu o croiala foarte confortabila este piesa ideala pentru nopti de vara. Imprimeul aminteste de arabescurile orientale, asadar, daca vreti povesti ca intr-o mie si una de nopti…



Red Tropical Mood 
– special request –


Red Tropical Mood – special request – Din matase veritabila, adusa din China, probabil pe drumul matasii… Cu asa ceva, vei fi admirata fara doar si poate, iar curgerea materialului pe langa corp o sa te faca sa te simti si mai bine.


Mai multe bijuuri si alte lucruri frumoase de Alina Maria Tirtea aici: http://maria-tirtea.theidea.eu/ 

Comentarii

Cautati in acest blog