Silk - Garment Collection


La Sastresa Presents:

The Silk Collection
Numai cine a purtat matase naturala stie despre ce e vorba !

Nimic nu se compara cu atingerea matasii, ca sa nu mai vorbim de aspectul deosbit pe care il confera o tesatura fina, cu tinuta supla care uneori stie sa pluteasca pe aer ☺Astazi, in marea majoritate a magazinelor din comertzul capitalist, multe lucruri foarte frumoase sunt din pacate lucrate cu tesaturi sintetice, lucru care uneori creaza discomfort corpului … si de aceea, pentru serile de dans, matasea poate fi cea mai potrivita! Unde mai pui ca sunt atat de ushoare, nu cantaresc kilograme si incap foarte multe intr-un bagaj!


French Touch


French Touch - poate fi elegant sau sport. Cu o fusta asortata, in oricare din culorile de pe top, si frumos accesorizata cu o floare, poate fi o tinuta eleganta, daca adaugam si o palarie si o pereche de manusi, déjà avem o tinuta ca din filmele de la Hollywod! Pentru zilele noastre insa putem fi foarte chic doar cu acest top si cu o pereche de jeans, niste shalvari la moda sau o fusta de jeans! Potrivit si pentru o milonga si pentru o practica, un eveniment festiv sau o plimbare in parc!




Silk Mood


Silk Mood – Oh da! Arata intr-un mare fel, pe langa ce stie sa faca! Ce stie sa faca aceasta fusta? Stie sa “stea pe aer”! Are de-a dreptul o relatie speciala cu aerul: la fiecare adiere, ea se lasa impresionata ☺ inchipuiti-va numai cum ar face aceasta matase intr-un giro larg si lent inspirat de acordurile lui Di Sarli sau Pugliese. Transparentele sale vor atrage cu siguranta atentia la fiecare pas, iar senzazia adierii … priceless! Foarte moale, in miscare se muleaza pe langa corp, aratandu-i formele; Vreti sa fiti puse in valoare? Acum aveti cu ce!



Scottish Touch


Scottish Touch – esti de fel sucita… Vrei o fusta nici lunga, nici scurta, nici larga, nici stramta, nici obisnuita si nici prea traznita? Cred ca am gasit solutia! Poti sa iti arati picioarele, si sa ai si lejeritate in miscari, nu e nici prea cuminte dar nici tipatoare, doar un pic diferita!


English Tea



1001 Nights



1001 Nights - imaginile vorbesc de la sine.. curg pe langa tine




Mediterana Blue


Mediterana Blue – flori cataratoare, in culori puternice, ziduri varuite, albe, marginite doar de culoarea intensa si adanca a marii, si de cerul albastru… voua ce va inspira? Niste pantaloni sau o fusta uni, asortate in culorile topului si poti pleca sa te bucuri de briza…



Twilight Mood


Twilight Mood – iti place culoarea albastra? Iti place luciul, iti place curgerea? Incearca senzatia! Simte-te bine ☺ imbraca-te pentru tine. Altii vor observa.


Tropical Feeling


Tropical Feeling – vrei ceva elegant, ceva deosebit, poate un desen cu personalitate care sa te mai invioreze, ceva care sa-ti aduca aminte de exoticul padurilor tropicale… dar, sa fie si simplu de asortat si foarte vizibil din orice parte a salii la milonga? Iata, ai gasit Solutia!



Turkish Afternoon


Turkish Afternoon – ai chef de o cafea la nisip in oras, si nu stii ce sa tragi mai repede pe tine? Ceva comod pentru ca dup’aia vrei sa ajungi si la practica diseara? Ia-ti repede shalvarii, nu mai pierde vremea in casa ca vine vremea frumoasa!



Indian Experience


Indian Experience – calatoresti mult? Te vanturi dintr-o parte in alta, te misti mult si ai chef sa te simti in largul tau, fara sa te stranga blugii, vrei o senzatie placuta si naturala? Incearca si varianta asta de pantalon care cu siguranta are un aspect cu “schepsis”! Probabil, mai e inca la moda, si daca moda nu conteaza, poate iti place senzatia matasii.

Accesorii de Alina Maria Tirtea @ BLACK BOWLER HAT JEWELRY 


Comentarii

Cautati in acest blog