Tango Nada Mas Brasov : 9 februarie, lectie demonstrativa gratuita


Studio „Tango Nada Mas” (STNM) Brasov - scoala de predare exclusiva a tangoului argentinian, inaugureaza din 15 februarie 2011 un nou curs pentru incepatori!

Cu sufletul incalzit de pasiunea pe care o impartasim si cu inima deschisa pentru tot ce ne va aduce mai bun acest an, va invitam alaturi de noi pentru a simti existenta din alta perspectiva - tangoul argentinian ca oglindire a vietii.

Miercuri, 9 februarie de la ora 19.00, alaturi de dumneavoastra vom calatori cu ajutorul muzicii, dansului si a imaginilor in Argentina anilor ‘20. Redescoperiti-va si reinventati-va prin traire si muzica in tangoul argentinian!

Jurnalul Studioului “Tango Nada Mas” este un motiv de zambet, un motiv de recunostinta, un motiv de bucurie. De la inaugurarea primului festival international de tango argentinian la Brasov (august 2008) si pana in prezent, am cunoscut si revazut oameni extraordinari, alaturi de care am crescut pana acum, oameni care respira si insufla TanGo…

Studio “Tango Nada Mas” – TanGo with feeling!

Pregatiti-va orice pantofi in care va simtiti confortabil pentru ca aceasta incursiune in lumea tangoului argentinian sa va incante mintea, trupul si sufletul!

Locatia: Liceul Aprily Lajos (corpul C, sala festiva), str.Dupa ziduri nr.3
Intrarea este LIBERA.

Evenimentul este postat pe:

Va asteptam cu drag!
Contact:
Telefon: 0729.123.555- Corina Raduta
Email: info@tangobrasov.ro

Comentarii

Cautati in acest blog