18-20 martie: Workshop cu Luca Lamberti & Lucia Mirzan, BucharestLuca Lamberti este un foarte cunoscut DJ, profesor si dansator, in circuitul european de tango. El a predat si a fost DJ in UK, Franta, Germania, Finlanda, Suedia, Turcia, Liban, Danemarca, Bulgaria, Italia. Danseaza din 2000 si a studiat cu Naveira, Parilla, Inza, printre altii. Luca este organizatorul Tangocamp in Italia din 2009 si sustine alte 3 tango camp-uri foarte cunoscute.

Lucia MIRZAN danseaza de 5 ani, si preda tango in cadrul Fabrica de Tango, din Bucuresti. Este adepta stilului traditional, pe care si l-a perfectionat pe parcursul a 10 luni petrecute in Buenos Aires, dar cu multa deschidere spre forme noi de experiementare: tango nuevo, tango teatru. In cadrul seriei de evenimente Los Grandes Maestros del Tango, in 2011 il aduce in Romania pe maestrul Flaco Dany, cu care sustine in vara un turneu de tango in Europa.

Atat Luca cat si Lucia au o abordare complexa si non-conformista a tango-ului ca dans, ei detinand fiecare tehnica de leader, cat si pe cea de follower.


Program Workshop:

Vineri, 18 Martie
S1. 7pm-8.30pm - Ritmica & secvente pentru orchestre rapide (ex. D'Arienzo) (All)

9pm - 3am - Practica, by Luca & Lucia. DJ Luca

Sambata, 19 Martie
S2. 1.30-3pm - Volcadas. De la stilul milonguero la nuevo. Tehnica si secvente (Int)
S3. 3.15pm-4.45pm - Colgadas. De la stilul milonguero la nuevo. Tehnica si secvente (Int)

10pm - 4am - Milonga cu demonstratie de tango Luca & Lucia.
DJ: Luca

Duminica, 20 Martie
S4. 4pm-5.30pm - Milonga lisa & con traspie - Tehnica si structuri ( Int)

Locatie Workshop: Sala Fabrica de Tango, str. Vulturilor, nr. 31.

Inregistrarea la seminarii se face cu partener/a. Daca nu ai,i trimite un email la inscrieri@fabricadetango.ro, si incercam gasirea unuia compatibil cu nivelul tau.

Inscrierea devine valida la achitarea pretului.

Detalii, preturi, in slide-uri anexate si pe www.fabricadetango.ro


Comentarii

Cautati in acest blog