14 - 17 Aprilie: Tango si Flori de mar la Iasi!


De la Tango Iasi, Petru Mirel Grajdeanu:
Dragii nostri prieteni,

La numai un an si jumatate de la dechiderea primei scoli de tango argentinian din Iasi - TANGO FELIZ, comunitatea de tango argentinian din Iasi incepe sa prinda aripi.
Serile de tango de la Glam( in fiecare joi) si de la Cotnari( sambata) au devenit deja traditie. Pe langa asta, chiar in aceasta perioada, o noua grupa de incepatori va face primii pasi in tango, la Tango Feliz.

De asemeni, am urmarit si am reusit sa reinnodam traditia seminariilor de tango argentinan avand ca invitati si coordonatori profesori de tango din Bucuresti.
Inceputul pe anul acesta l-am facut cu PRIMAVARA DE TANGO LA IASI,(10-13 martie), o suita de actiuni destinate promovarii si studierii temeinice a tango-ului argentinian, avand ca invitat si coordonator pe Nana Cazan, profesoara si dansatoare de tango din Bucuresti. Un succes pe toata linia.

Dorind sa continuam aceasta initiativa, vom organiza, in perioada 14-17 aprilie 2011

TANGO Y FLOR DEL MANZANO EN IASI!
(Tango si flori de mar la Iasi!)

Invitati si coordonatori:
Augustin Paun si Oana Ispir, profesori de tango la scola de tango Tango Brujo din Bucuresti.

Vom urmari sa continuam asa cum am inceput in martie, deci vom avea:

JOI, 14 APRILIE, orele 20:00-23:00 – lectie gratuita demonstrativa de tango, coordonata de Augustin si Oana, practica( seara de dans) si, in cazul in care este un numar sufficient de participanti, o tombola cu un premiu constand intr-un full pas gratuit de o persoana la seminarul de tango argentinian de sambata si duminica

SAMBATA, 16 APRILIE – 2 cursuri( la pranz) sustinute de Augustin si Oana si o sedinta de practica asistata/milonga(seara)

DUMINICA, 17 APRILIE – 2 cursuri( la pranz) sustinute de Augustin si Oana si o sedinta de practica asistata/milonga(seara)

Acest seminar este destinat, in primul rand, celor care sunt la inceput de drum in tango, tematica cursurilor fiind accesibila tuturor.
Deci, cu alte cuvinte, ORICINE ESTE BINEVENIT!
Locatiile, orele si tematica seminariilor va fi anuntata cat de curand, tot aici.

Va tinem la current si va asteptam cu drag la dans!

TANGO FELIZ – fericire de la primul pas!

Comentarii

Cautati in acest blog