18-19 iunie @ Cluj: seminarii de tango argentinian



Dupa Bucuresti, Brasov, Iasi si Timisoara iata ca a venit si randul Clujului sa o intampine cu drag si bucurie pe Nana Cazan (alias Nana pentru prieteni). Nana a inceput sa danseze in 2002 dans sportiv si salsa. In 2005 descopera tango-ul argentinian si i se dedica in totalitate.

Nana este o prezenta plina de farmec. Stilul ei de dans se remarca prin profunzime, musicalitate, dar si exuberanta si spontaneitate. In CV-ul ei gasim participarea la celebrul spectacol "Un Tango Mas" al lui Razvan Mazilu si mai nou deschiderea primei scoli de tango din Timisoara.

Din pasiune si dragoste pentru tango s-a nascut blogul: http://lasastresa.blogspot.com/ in care, pe langa articole despre tango, Nana, publica toate evenimentele de tango din Romania. Cineva din comunitatea romaneasca de tango, o numea pe buna dreptate "cronicareasa tango-ului argentinian din Romania".

Intr-un interviu, Nana declara despre modul ei de abordare al tangoului argentinian:

“Ceea ce-mi doresc eu in momentul de fata este sa exploatez potentialul dansatorilor de tango, sa le impartasesc instrumente pentru a putea dansa in spatii restranse si elemente care sa le confere confort in dans, toate aceastea pentru a atinge scopul final, acela de a dansa un tango care sa exprime muzica, asa cum o simte si cum o aude fiecare.
…..
Metoda mea de predare se axeaza pe principii aplicabile in orice moment in dans, si nu pe siretlicuri punctuale pe care le folosesti doar ca sa-ti iasa o anume schema; pe elemente care se potrivesc pe orice corp, pe o miscare si dinamism care pornesc din interiorul corpului, si nu din exterior; miscare si dinamism generate evident de povestea pe care o spune muzica! Da, pentru unii poate fi greu sa se opreasca si sa respire si sa nu mai alerge pe pista de dans, dar eu propun din start calitate, nu cantitate, si nu fac rabat.”


Seminariile de la Cluj se adreseaza tutur dansatorilor de tango argentinian, indiferent de nivel!

Iata si programul:

Sambata 18 iunie 2011

12:00 – 13:00: tehnica (necesara atat follower-ilor cat si leader-ilor, pentru cunoasterea corpului si imbunatatirea echilibrului in dans)
13:00 – 14:30: imbratisare inchisa si conexiune
15:00 – 16:30: ritmica si muzicalitate in tango


Duminica 19 iunie 2011

13:00 – 14:30: giros: tehnica de baza
15:00 – 16:30: schimbari de directie liniare (implica caminata, schimbari de sistem, pivot, ochos, cros)

17:00 – 19:00: Practica asistata


Tarif:

- 1 seminar: 30 lei
- tehnica: 20 lei
- practica: 15 lei
- 2 seminarii: 50 lei
- Pachet 4 seminarii + practica: 100 lei


Toate cursurile se vor desfasura la Salsa Caliente Dance Studio 1, str. Dacia nr. 2.

Pentru inscrieri si alte informatii, persoana de contact:

Ioana Lascu: 0744 662463/ 0722 841112
ioana@advantage-media.ro.

Comentarii

Cautati in acest blog