Fabian Peralta & Josefina Bermudez in Bucharest



Pentru cei care nu au fost aseara … (un video din trei bucati de 1 minut, aceeasi melodie…. Sorry pt calitate, dar poate fi trecut la categoria “cineverite” ☺ ) pentru cei mai impatimiti, poate fi folosit pentru studiu: cand se apropie de camera se vede cum calca, postura, eleganta, etc ☺. Cu siguranta o sa apara pe net in curand si varianta oficiala ☺











Magistral! Poate si pentru ca e una din melodiile mele preferate, si am fost acolo mai prezenta decat la orice alt demo, poate sunt eu subiectiva. A fost chemat si rechemat pe pista de dans. Si-a meritat aplauzele din plin, ce-I drept ii place sa fie aplaudat, dar pe langa asta, a facut un lucru pe care nici un altul nu a facut-o pana acum. El isi stie foarte bine valoarea, si nu se fereste de treaba asta, dar, a tinut sa faca o multumire cuiva, in public, pentru ultimul an, cineva care este foarte important pentru el si ceea ce face: Josefina. Mi s-a parut foarte, foarte frumos. Nici un altul inaintea lui, oricat de mare si recunoscut tanguero ar fi fost el n-a facut asta.


Dupa a patra melodie, la al doilea bis, Peralta a zis o chestie: ca stie ca peste tot in lume exista concurenta, dar ca ii place faptul ca patru scoli din Bucuresti (Tango Brujo, Lucian si Monica, Casa de tango si Fabrica de tango) au conlucrat la evenimentele “Luna Peralta” si “Tango Verano” – ca nota proprie, mi s-a parut funny ca la aplauzele celor 4 scoli, au fost doar 4 fete ☺, nu stiu unde erau baietii ☺… sa fie numai fetele “capul rautatilor”???

Ah, si la demo, toate cele 5 melodii au fost tango, nu milonga si nici vals.

Comentarii

Fiore Caro a spus…
Multumesc pentru comentarii si postari. Conteaza.:-)
Fiore Caro a spus…
Multumesc pentru postari.Conteaza:-)
cristian a spus…
ia uite la Achaval.ia vezi "the bloody step"
http://www.youtube.com/watch?v=No-RL83tkeo

Cautati in acest blog