Cursuri de tango argentinian in PLOIESTI!



Plecat de pe străzile din Buenos Aires, interzis de-a lungul timpului, reabilitat de istorie si celebrat de modă, tangoul argentinian este un dans în care contează la fel de mult ce se întâmplă înăuntru si ce se vede din afară. În plină eră a globalizării, tangoul renaste într-un dans nou (tango nuevo) si un stil de muzică modern (Gotan Project, Otros Aires, Narcotango, etc).

La cursul de initiere organizat de Clubul de dans BAIL...ANDO din Ploiesti veti putea învăta principiile de bază ale acestui dans in cadrul grupei de incepatori care va debuta in data de 1 august.

Fără a memora structuri complicate de pasi si fără a număra muzica, veti învăta cum să vă conectati cu partenerul/ partenera si muzica astfel încât să vă puteti exprima propria individualitate si creativitate într-un dans relaxat si plăcut.

Instructori: Corina Petrescu si Alexandru Cristea.

Pentru informatii si inscrieri, puteti suna la telefon 0723 727 972 (Corina Petrescu), sau puteti veni direct la clubul Bailando, in strada Bobalna nr. 2 (vizavi de statuia Radu Stamian), luni si miercuri, intre orele 16.00 - 21.00.

Va asteptam!

Comentarii

Cautati in acest blog