El Flaco Dany @ Bucharest


Un exemplu de vitalitate, de pofta de viata si spirit ca la 20 de ani combinate cu "Di Sarli con Podesta", si alte o multime de povesti despre nume rasunatoare din lumea tangoului, despre orchestrele lor; adaugam fluieratul melodiei - care se aude din departare din sala de milonga - pe holuri cand urca sau coboara la o tigara, punem si niste picioare iuti, si iata avem un Flaco Dany veritabil. Cu ochi albastrii, maestrul se poarta foarte ferchesh, chiar elegant, poarta butoni, cravata, batista la piept pentru show, si camasi fistichii cambrate pentru milonga! Omul asta e o figura :) in propria descriere el zice ca este "un om sarac dar cu inima mare" (probabil din spaniola s-ar putea traduce si cu "un om sarac cu un suflet mare").

Tangoul pentru El Flaco este, imi permit sa-l citez pe maestru, "un animal care musca din mine" iar cuvintele lui au fost acompaniate de mana stanga care, cu degetele incordate ca niste colti, apucau de bratul drept, sa-l sfasie si alta nu! La o tigara, pe-afara, Flaco a facut o afirmatie interesanta despre dansul celor de pe pista, la modul general, nu numai de la noi din Romania, ci si din alte parti, dar asta e subiect pentru un alt articol ;)

Pana la apariatia pe micile ecrane a video-urilor oficiale n-am voie sa pun nici un minut cu rezolutie slaba, dar am primit dezlegare la poze :), asadar, pentru cei care n-au fost aseara la milonga si la demo, avem cateva imagini statice :)









In iulie il avem in Bucuresti, iar daca Bucurestiul este departe, va fi si la Brasov la festivalul Transylvania Tango Fest 2011 (28 - 31 Iulie) .



Comentarii

Cautati in acest blog