Tango Pera - noua scoala de tango in Bucuresti


Primul curs din modulul de începători

Școala TangoPera din capitala culturală a Turciei vă asigură o călătorie plină de energie, pasiune și frumusețe și vă invită la noile cursuri de tango argentinian care vor avea loc în micul nostru Paris care ne dorim să devină în curând și un mic Buenos Aires.

Vă punem la dispoziție module pentru începători și intermediari în limbile română, engleză și spaniolă pentru că dorim ca toți cei care doresc să învețe limba universală a dansului să aibă posibilitatea. Lecțiile vor avea loc in fiecare marți începînd cu ora 19:00 și personalizat, cursuri private, în funcție de nevoile și preferințele cursanților.
De asemenea, în cadrul cursurilor de tango vor fi incluse și exerciții de stretching și de tonifiere musculară pentru ca ținuta dumneavoastră să fie cea a unui dansator desăvârșit.

Cursurile vor începe la restaurantul Mandala marti, 12 iulie 2011, ora 19:00. Rezervari si informatii la telefon: 0749 663 380
Prețul unui abonament lunar este 100 lei iar o singură ședință costă 25 lei.

Instructorii sunt Ligia Keșișian și Kerem Öksüz. Cei doi sunt parteneri de dans în spectacole de tango iar până luna aceasta au predat în fostul Constantinopol, unde tangoul a cucerit ambele maluri ale Bosforului.

Pentru înscrieri ne puteți contacta la adresa de e-mail lectiidetango@gmail.com. Pe Facebook ne găsiți cu userul Tango Lessons.

Va așteptăm cu drag!

Comentarii

Fiore Caro a spus…
Sa fie intr-un ceas bun!:-)

Cautati in acest blog