Doi ani de Tango Feliz!


Acum doi ani, intr-o insorita dimineata de octombrie( mai précis, sambata, 3 octombrie 2009) tangoul argentinian, in varianta sa clasic-traditionala
de dans social, a pornit, catinel - catinel, sa faca primii sai pasi in Iasi…

Acum, dupa doi ani de activitate bilantul nostru insumeaza 500 de ore de cursuri, 500 de ore de practica, 60 de Milongas organizate la Iasi, 7 workshopuri de tango la Iasii cu profesori invitati din afara, participarea noastra la peste 20 de workshop-uri sau festivaluri de tango, evenimente la care am lucrat si am studiat cu peste 20 de cupluri de maestri argentinieni de clasa internationala, etc.

Tot asa, privind in urma cu nostalgie, vedem cum, pe urmele pasilor nostri, s-au adunat o multime de lucruri minunate: prietenii noi, momente de comunicare calda de la suflet la suflet, de cunoastere dincolo de cuvinte si de multe clipe unice, create de acest adevarat magician al vietii care este tangoul…

Dragi prieteni, aventura tangoului in Iasi continua! Va asteptam sambata, 1 octombrie, incepand cu ora 22:30 la Bodeguita Del Medio, sa sarbatorim impreuna DOI ANI DE TANGO FELIZ LA IASI!

Despre gazdele noastre nu putem sa spunem decat lucruri faine si haioase, acesta fiind exact stilul "Bodeguita". Cel mai bine ar fi sa-i lasam sa se prezinte singuri, cu cateva citate din blogul lor:

:...Bodeguitta,...ma gandesc si cel mai potrivit termen pentru ce va deveni este DECADENT. Decadent in acceptiunea anilor de glorie a decadentei,anii ce au inceput cu prohibitia in SUA si s-au incheiat cu victoria lui Fidel Castro si a lui Che Guevara in Cuba,ani plin de un romantism aparte,nemaigasit apoi nici intr-o perioada..."

"...Bodeguitta,..decadenta plina de eleganta,un loc in care sa poti veni cu hainele de duminica..."

"...Bodeguitta,..cu muzica,nu cu galagie,trecand prin toate genurile ce pot fi ascultate si cantate in gura mare,indiferent ca e goran bregovici,vama veche,ori metallica,.."

"...Este atata muzica buna in lumea asta si o sa v-o aratam, doar putina rabdare si o sa vreti sa va mutati aici definitiv(de asta am si facut 7 camere la et 2,suntem pregatiti)..."

"...Bodeguitta,..cu muzica live in fiecare zi,cu teatru de umbre,odata pe saptamana,cu interviurile Bodeguittei,in fiecare weekend...
“… cu o bucatarie… ce va cuprinde de la creveti, homari, crabi,pe care uneori o sa ii gatesc personal, pentru ca imi place sa gatesc si nimeni din cei ce au mancat ceva gatit de mine nu a avut curajul sa imi spuna adevarul… pana la vitel argentinian si alte cateva delicatese din zona caraibeeana si, nu in ultimul rand, cu petreceri de orice fel, si ma gandesc ca am un amic ce e dirijor la o biserica neoprotestanta, unde se canta gospel si cum ar suna sa vedem corul gospel in Bodeguitta, eeeii,ce spune-ti,nu ar fi tres shic?? :))) Ar fi! Opinia mea!
Si, sa nu uit:
Farseeeeeeeeee,cat mai multe farse,macar cate una la fiecare!...”

intregul articol il gasiti aici:
alaturi de multe altele:

Ne vedem la Bodeguita la inceput de octombrie!

Comentarii

Cautati in acest blog