Show Extraordinar de Tango Argentinian la SIBIU !

Sibiu, 4 Octombrie 2011

Fernando Galera si Vilma Vega de la studioul de dans "La Esquina" din Buenos Aires, aflati pentru prima oara in Romania, vor sustine o demonstratie extraordinara la Sibiu.

In data de 4 octombrie 2011, incepand cu orele 22.30, barul Centrum al hotelului Ramada din Sibiu va gazdui un show extraordinar de tango argentinian animat de catre perechea Fernando Galera i Vilma Vega de la studioul de dans "La Esquina" din Buenos Aires, aflati pentru prima oara in Romania.
Evenimentul, organizat la Sibiu la initiativa Grand Hotel Traian**** din Iasi, Hotel Ramada****Sibiu si a clubului de dans Forever Dance, face parte din programul oficial al Elegance Tango Festival, aflat la prima editie, eveniment cu participare internationala organizat la Iasi si Sibiu in perioada 29 septembrie - 4 octombrie 2011.

De asemenea, cuplul de dansatori argentinieni va sustine la Sibiu, cu sprijinul Teatrului National "Radu Stanca" si al Catedrei de Arta Teatrala din cadrul Universitatii "Lucian Blaga Sibiu" un seminar de initiere in arta tangoului pentru tinerii aspiranti la o cariera in actorie sau management cultural.

Fernando Galera si Vilma Vega sunt dansatori profesionisti de tango si profesori cu o vasta si variat experienta: in ultimii opt ani au realizat filmari cu stilul lor aparte de dans si au contribuit la popularizarea pasiunii pentru tango in ntreaga lume.
Printre numerosii artisti cu care au colaborat, ii enumeram pe: El Sexteto Maior, Color Tango, Beba Pugliese, El Arranque i Los Cosos de al Lao, toate din Argentina, Alfredo Marcucci, din Belgia, El Sexteto Canyenque, din Olanda si Silencio, din Elvetia.

La Iasi, Fernando Galera si Vilma Vega vor sustine in cadrul Elegance Tango Festival mai multe seminarii cu iubitori ai tangoului, precum si show-uri in spatii neconventionale, cel mai asteptat dintre acestea fiind cel din data de 30 septembrie 2011 de la Grand Hotel Traian, cladire istorica proiectata de catre Gustave Eiffel, in care tangoul a fost dintotdeauna la el acasa.

Accesul la toate evenimentele de la Sibiu ale Elegance Tango Festival este gratuit, pe baza de rezervare prealabila.

Comentarii

Cautati in acest blog