Toamna de Tango la Iasi workshop cu Laur si Manu



Dragi prieteni,

A venit toamna…

Si odata cu ea, purtati de ultimul vant cald din sud, vor ajunge la Iasi si doi dansatori minunati de tango care ne vor impartasi si noua din maiestria lor.

Laurentiu Lungianu, alias Laur si Manuela Panaite alias Manu sunt doi dansatori din “garda veche” a dansatorilor de tango din Romania. Amandoi au inceput sa practice tangoul inca de cand a aparut in Romania si amandoi sunt printre protagonistii celor mai importante evenimente de tango din Bucuresti si din Romania. Amandoi au o activitate bogata in tango, atat ca dansatori cat si ca profesori de tango.

Manuela Panaite traieste prin tango. A ajuns si in Argentina unde a studiat cu cei mai buni profesori de tango de acolo. A predat si preda tango alaturi de multi profesori din Bucuresti: Lucian Stan, Laurentiu Lungianu, Marian Toderascu, etc.

Laurentiu Lungianu ne este deja binecunoscut. El este cel care a predat primele notiuni de tango argentinian in Iasi deci poate fi socotit mentorul tangoului argentinian din Iasi. A venit de multe ori in Iasi si a tinut worksop-uri de tango. Stilul sau de dans, inconfundabil, spectaculos si plin de spontaneitate dovedeste o cunoastere excelenta a interactiunilor dinamice dintre barbat si femeie in tango.

Programul workshop-ului:

Sambata 5 noiembrie:

WS1 - 15:30 – 17:00: Colgada in miscare ( curs pentru avansati)
WS2 - 17:15 – 18:45: Combinatii pe ocho cortado din close embrace( curs pentru toate nivelele)

22:00 – 02:00: Milonga Del Angel( seara de dans cu specific de tango)

Duminica, 6 noiembrie:

TF- 12:30 – 13:45: tehnica pentru femei( curs pentru toate nivelele)

PRETURI:
WS1 - 30 RON
WS2 - 30 RON
TF - 20 RON
WS1 + WS2 - 50 RON
WS1( sau WS2) + TF - 40 RON
FULL PACKAGE( WS1 + WS2 + TF) - 60 RON

Mai multe informatii la telefon 0748224669 si 0721049565
Sau E-mail tangoiasi@yahoo.com

Tango Feliz – fericire in pasi de dans!

Comentarii

Cautati in acest blog