Week-end de tango la Sibiu 5-6 noiembrie 2011


Seminarii de initiere in tangoul argentinian cu Nadina Cazan si Marius Stoica

Nana si Marius vor fi pentru prima data la Sibiu, sa ne indrume pasii pe “cararile intortocheate ale tango-ului”, si totodata, sa ne aprinda in suflete o scanteie din flacara care arde in sufletul lor pentru tango…

Sambata 5 noiembrie
15:30 - 16:30 Lectie deschisa (gratuita) de tango argentinian (60 min)
17:00 - 18:30 Seminar 1: Elemente de baza in tangoul argentinian (90 min)
19:00 - 20:30 Seminar 2: Tangoul, stereotip sau sentiment dansat pe muzica? (90 min)

Duminica 6 noiembrie
13:00 - 14:30 Seminar 3: Exista pasi de baza in tango? (90 min)
14:30 - 16:00 Seminar 4: Tango = trandafiri rosii si Al Pacino!?! (90 min)

Tarife: Toate seminariile (1,2,3,4) - 60 Ron, lectia deschisa de sambata, 5 noiembrie este gratuita!
Fiecare seminar - 20 Ron

Seminariile se adreseaza tuturor celor care vor sa faca primii pasi de tango argentinian, dar si celor care au mai dansat si vor sa aprofundeze bazele tangoului.
Ele sunt menite, pe langa invatarea principiilor bazice de dinamica si a pasilor de baza, sa insufle tuturor un strop din nectarul magic ascuns in spatele fiecarui sunet si fiecarui pas de tango...


Nadina (Nana pentru prieteni) Cazan a inceput dansul in 2002 cu dans sportiv si salsa… In 2005 descopera tango-ul argentinian si i se dedica in totalitate.
In sase ani de tango, Nana a adunat peste 5000 de ore de practica in tango-ul argentinian din care peste 300 ore de practica sub indrumarea a numerosi maestri argentineni

Nana este o prezenta plina de farmec la toate evenimentele de tango din Bucuresti si din tara. Stilul ei de dans se remarca prin profunzime, musicalitate, dar si exuberanta si spontaneitate.
A fost, printre altele, protagonista in celebrul spectacol "Un Tango Mas" al lui Razvan Mazilu.
De asemeni, este cunoscuta in Bucuresti ca o profesoara care a ridicat multi dansatori de tango.
Pasiunea ei pentru tango si pentru a preda tango, a dus-o pana in vestul tarii, in Banat unde, in toamna lui 2010, mergand acolo weekend dupa weekend, a deschis prima scoala de tango din Timisoara.

Tot din pasiune si dragoste pentru tango, a creat un blog: http://lasastresa.blogspot.com/ in care, pe langa articole despre tango, a scris si un istoric al tango-ului in Romania si,de asemeni, publica toate evenimentele de tango din Romania.
Cineva, tot din comunitatea romaneasca de tango, o numea, pe buna dreptate, "cronicareasa tango-ului argentinian din Romania"...


Originar din Braşov, Marius Stoica s-a mutat în Bucureşti în 2006. Programator de meserie, a simţit nevoia să-şi petreacă timpul liber şi altundeva decât în faţa calculatorului. În 2008, a început să cocheteze cu salsa, însă i se părea că “figurile” pe care trebuia să le înveţe nu îi permiteau nici să-şi dezvolte latura artistică, nici să fie inventiv. Astfel, după doar câteva săptămâni, a renunţat. Nu, însă, şi la ideea de a dansa, astfel că, în acelaşi an, descoperă tango-ul argentinian. Au urmat luni în care s-a dedicat complet acestui stil de dans şi, cu pasiune şi perseverenţă, s-a transformat într-un lider rânvit la milongi (seratele de tango argentinian). A urmat cursurile mai multor şcoli din Bucureşti, a participat la seminarii cu instructori români şi din străinătate, iar, în 2010, i s-a propus pentru prima dată să predea. A susţinut lecţii deschise la Cluj, Braşov şi Bucureşti, iar, în octombrie anul trecut, împreună cu Nana, a pus bazele primei şcoli de tango argentinian din Timişoara. În 2011 s-a mutat în Timişoara, unde şi-a deschis propria şcoală de tango argentinian, Color Tango.

Pentru inscrieri si informatii: Sorin Negrea 0722 695673

Comentarii

Anonim a spus…
hy...vrem poze :)

Cautati in acest blog