Seminar de tango argentinian si practica cu Ioana si Horia - 19 mai 2011 @ SIBIU



LA ACEST SEMINAR SI LA PRACTICA INTRAREA ESTE LIBERA!

La seminar pot participa dansatori de tango orice nivel; vor fi abordate elemente atat pentru incepatori cat si pentru intermediari.

Practica de dupa seminar va fi un prilej de dezbatere a oricaror "probleme" de tango, de discutii. Totul intr-un ambient gazduit de Andreea (ceai, prajiturele si... entuziasm:) )

Organizator: "Tango para el Alma" Sibiu

Despre Ioana Lascu si Horia Calin Pop:

Au organizat prima editie StartUP Tango Weekend la Cluj in 30 septembrie- 2 octombrie 2011 la care au participat peste 40 de persoane!

Intre timp au mai organizat inca 2 editii: in 4-6 noiembrie 2011 si 2-4 martie 2012 cu succes similar primei editii! Danseaza si se pregatesc impreuna de aproape 3 ani, au studiat si studiaza in continuare cu cei mai in voga profesori si maestri de tango din tara si strainatate.

Sunt printre primii clujeni care s-au pregatit intensiv pentru tango la Buenos Aires! Mai sunt cunoscuti de la evenimentele Otros Aires si Narcotango unde au participat ca si dansatori si dansatori/co-organizatori.

Organizeaza in fiecare luna evenimente de tango argentinian cu profesori invitati din tara si strainatate. Evenimente regulate organizate de Ioana si Horia:
- Cursuri de Tango Argentinian:de 2 ori/ saptamana
- Practica "S"- in fiecare duminica
- Milonga Napoca 15- marti, bilunar
- Milonga Corazón de Cluj- o data pe luna!

Comentarii

Cautati in acest blog