The Classes & Practica Collection 2012


La Sastresa presents:

The Classes & Practica Collection 2012
- Tango Garments for  Classes &Practica-



Very comfortable and soft clothes for tango classes and practica.
for autumn and winter time


Sezonul evenimentelor de tango inca nu s-a terminat. Evenimentele s-au tinut lant, unul dupa altul, (Javier y Virginia, Crlitos y Noelia, Andres y Cecilia, Sebastian y Mariana) cu mici pauze ca sa mai ajungem si la... munca, iar jobul sa ne dea orarul de milonga peste cap!... si inca nu s-au terminat, mai avem. Mai avem inca pana la Craciun: un maraton in Bucuresti, un Lucian si-o Monica la Iasi, un Andrei si-o Andree la Cluj, un Mandita si-o Amalie la Timisoara, Nopti Albe de tango in decembrie, mai avem si lectiile din timpul saptamanii si nu mai stiu unde sa mai pun si practicile! Si cum sa facem fata la atatea? Cand mai avem timp sa facem cumparaturi sau sa mai spalam, sau sa facem curat daca noi in w-end-uri mergem la tango, iar seara, dupa servici tot la tango?!?! De unde atatea tinute pentru toate activitatile?

Si daca vremea se va decolora afara, ne vom dori poate o pata de culoare care sa mai invioreze lunile gri si ploioase care urmeaza. Poate ceva moale, confortabil, asa placut atingerii, care da libertate miscarii, materiale care lasa corpul sa respire, culori care pun unduirile corpului in evidenta si bucura ochiul cand le privesti! Mmmh... ca un ceai aromat si fierbine pe care iti incalzesti mainile inghetate de la ploaia marunta, un ceai care iti aduce din nou sclipiri in priviri!

Desene geometrice sau florale, in functie de personalitatea fiecareia, culori pe toate gusturile care sa incante inima oricui. Pantaloni sau fuste, cu colturi sau rotunde, cu coada sau fara, mai tango sau mai putin tango, imbracaminte pe care o poti purta lejer si pe strada!

Fuste sau pantaloni pe care le poti purta la o milonga sau practilonga de dupa-amiaza, dragute si atragatoare fara a fi foarte festive. Chiar si la o milonga mai putin festiva din timpul saptamanii.

Se pot asorta cu usurinta niste colanti trei-sferturi pentru vreme mai rece, iar lungimea este exact cea potrivita ca sa-ti arati si cizmele pana la genunchi pe care tocmai le-ai cumparat pentru sezonul acesta!

Cine are deja, sunt sigura ca o sa mai vrea!!! Dar o sa vrea numai dupa 15 noiembrie! ;)

Sighing for Talassa






Cruella












October










Malaguena










Mulan










The Mermaid










Ice Galaxy










Magic Fire




Just Dance













Gauguin mood







Check the availability of the items here: Tango Boutique

Comentarii

Cautati in acest blog