Fetelor, avem treaba!





Ma dadeam si eu asa linistita pe net, pe FB, si o prietena buna posteaza clipul acesta foarte entuziasmata - thanx for sharing! Hm, zic, sa vedem ce-o fi! Ma uimeste muzicalitatea, o interpretare demna de remarcat, tehnica impecabila. Tare!.... foarte tare tipa! Si inainte de jumatatea clipului, ma gandesc eu in sinea mea, asa in zeflemea, zic, fata degeaba stii tu sa faci asa daca nu ai un leader care sa-ti poata conduce toate astea pe muzicalitatea ta!!! Oi fii tu buna, dar fara leader nu faci nici o branza... Sa vad io unde il gasesti tu pe ala! :))

Si apoi, nu stiu de ce, incep sa studiez tricoul ... ma tot uitam dupa cele doua umflaturi de pe piept... zic, din nou, in sinea mea... eh, o fi ea mai plata, si totusi era ceva... ceva in neregula. Ma fura in continuare felul in care aude muzica si cum o interpreteaza, instrumentele pe care le alege sa danseze si accentele pe care le marcheaza! Energia, usurinta si viteza crosetarilor, exactitatea si precizia miscarilor pe muzica! Drept sa spun mi-a luat piuitul... pai cred ca eu as fi avut numai zgarieturi si vanatai pe tot fluierul piciorului daca incercam sa fac asa ceva acasa!!! Pana la sfarsitul melodiei m-a rupt in doua cu muzicalitatea si expresivitatea.

Iar sfarsitul, dupa prezentare, apoteotic!
Trebuie sa vedeti!
Aaaaaahhhh...Ah, A!
Nu, nu e fata!!!!!!
E baiat!
Pe tocuri!!!
OMG !!!
Si poate sa faca toate astea!!!

.... partea care m-a pus in cur, pe romaneste, scuzati expresia, .... am simtit cum vine asa prin vazduh, o palma providentiala, si-mi plezneste una peste ceafa, zbpaaaf!... daca poate face astea ca follower si e baiat, le poate si conduce ca leader!!! Nah, sa mai faci tu pa dasteapta!
Spuneti-mi va rog, ca e si leader, ca sa nu-mi stricati feng-shuiul acestor sarbatori cu totul!

BTW: Stie cineva un mester care monteaza bare si oglinzi de balet si la domiciliu? Urgent! Noi ne vedem peste vro 10 ani, cand ma voi prezenta si eu tot asa, acum am treaba! ... mi-e rusine sa mai ies pe strada pentru urmatorii 5 ani... Urati-mi mult succes!

Comentarii

Traian a spus…
Dap, e si leader:
aici: http://www.youtube.com/watch?v=UAoDkNLfDkw
si aici: http://www.youtube.com/watch?v=-ca5Ou4AS-E

Si pe mine m-a uimit.:)
Anonim a spus…
Succes!!

Cautati in acest blog