Cafeneaua de Tango @ Busteni !


 Prima cafenea de tango din Romania !!!
 

Neasteptat, dintr-o data, avem si prima cafenea de tango din Romania! M-am entuziasmat atat de tare, ma bucur si dau din coada, abiea astept sa pornesc intr-acolo! Este un eveniment pe care nu tre' sa-l ratez! Ma si vad deja intr-o cafenea la munte, pe dupa-amiaza asa, sub razele soarelui bland de primavara cu o cafea buna in fata, uitandu-ma la munte, si ascultand tango! Este ceva de vis! Niciodata nu m-as fi putut gandi la asa ceva, este peste puterea mea de imaginatie, si culmea, este foarte real !!! Exista ! Aici la noi, in Romania.

Asezata pe drumul national DN1, in Busteni, cand mergi dinspre Bucuresti spre Brasov, pe partea  stanga, intre Restaurantul Ancuta si Magazinul Coshtila, este locul ideal al unui tanguero unde poti face un refresh, sa bei o cafea :) Cu locuri de parcare, si vedere spre munte! Ce poti sa-ti doresti mai mult cand pornesti la drum? Si sunt convinsa ca prima data, macar din curiozitate, fiecare dintre noi se va opri sa bea acolo o cafea, ca a auzit ca exista asa ceva, si apoi, acest popas va deveni un tabiet al voiajului catre munte. Si daca plecam mai multi odata la drum, o sa ne spunem: ne vedem la Tango Cafe in Busteni!

In fiecare zi, de dimineata pana seara, la cafenea va curge muzica de tango, iar in fiecare marti seara va fi o milonguita.

Abiea astept sa-i trec pragul! Simtita, gandita, si aranjata de dansatori de tango, care, mai mult, sunt si arhitecti, cred ca acest loc are combinatia tuturor elementelor pentru a crea o atmosfera dintre cele mai potrivite pentru tango. Numai dansatorii de tango stiu ce este o podea buna, cat conteaza lumina, cum trebuie sa se auda muzica, care este aranjamentul unei sali pentru dans, iar un arhitect poate pune toate aceste delatii la punct intr-un mod mai mult decat rafinat, cu foarte mult bun gust, si le poate da valoare pana la cel mai mic amanunt. Si cand lucrurile se nasc dintr-o pasiune, cand sufletul celor care cladesc este acolo, nu poate iesi decat o isprava minunata, foarte de admirat! Ii stiu pe Bert si pe Andrada (ByA pe sigla cafenelei), si va pot spune cu mana pe inima, ca aceasta cafenea are sufletul lor. Felicitari dragii mei! Sa fie intr-un ceas bun! 

Ne vedem la inaugurare !!!
Abiea astept!

Si daca nu va aduceti aminte adresa, Bd. Libertatii Nr. 75, ganditi-va la melodia "Libertango" a lui Piazzolla din perioada anilor '75 !!! Poate ca unele coincidente nu sunt deloc asa intamplatoare! ;)





Comentarii

Anonim a spus…
La pravalie la palarie

Cautati in acest blog