Milonga Tabiet in fiecare joi la Loja Berarilor


Program: 19:00-1.30 !!

Intrare Milonga 15 lei - pentru dansatori - bratara rosie
Intrare Milonga 10 lei -pentru invitati (copii nu platesc)-bratara coral
Intrare Milonga Happy hour 5lei - doar pentru liderii ce ajung si danseaza pana in ora 20.00 - bratara rosie

Podeaua este dusumea lacuita. Va rog luati-va doua perechi de pantofi pentru a va alege ce va place.

Daca va place, duceti vestea in scolile voastre. Dati invite prietenilor ce danseaza tango (nu e complicat mai ales ca deja majoritatea au primit deja invitatie, deci multi nu mai pot fi invitati inca o data asa ca in un minut terminati) - nu v-ar placea sa avem milongi regulate de 150 de persoane? Sa dansam cu totii si sa apreciem ce avem?

Milonga Tabiet Nr. 115, la Loja Berarilor. Independent de scoala la care ati fost sau inca mai mergeti la cursuri sunteti bine veniti. Am ales locul sa fie atat de mare incat cei care se simt observati sa se piarda in multime, sa poata dansa relaxat chiar daca sunt la inceput. In locul unei vechi tipografii, acolo unde se tipareau stiri despre razboi si povesti de dragoste, la 100m de Cercul Militar National, in centrul Bucurestiului. Avem un etaj intreg pentru noi!! Mancare si bautura, iar muzica o stiti si stiti si cum se aude la Milonga Tabiet.

Va rog folositi bratarile. Au un rol bine definit (din punct de vedere al sigurantei si al serviciului).

Continua inca programul experimental si consta in taxa preferentiala pentru toti leaderii care vin pana in ora 20.00 (vin inseamna ca au platit participarea pana la 20.00). Taxa preferentiala pentru leaderii ce au ajuns inainte de 20.00 si atentie, danseaza, este de 5 lei in loc de 15 lei. Limita este data doar de timp nu si de numar! Doamnelor...veniti. La ultimele editii Milonga Tabiet erau lideri si nu destule doamne. Toata lumea din arealul Milonga Tabiet va avea bratari de identificare.

Parcarea se poate face la Universitate in parcaj subteran sau la Arhitectura si veniti pe jos. Cei ce vin tarziu pot gasi locuri de parcare si pe Brezoianu.

Adresa: Strada Brezoianu 23-25, etaj 1, intrarea prin gang






 26 Decembrie 2013:

-tDJ Serdar Tombul, Turcia. Pune muzica la milongi din Istanbul. http://www.tangotutkunu.blogspot.ro/p/dj-tango-tutkunu.html?m=1 Veniti sa-l auziti!
-Cei ce au venit au apreciat spatiul. Cald, placut, muzica excelenta, inchidere la 1.30 :). La 100 m de Cercul Militar National

-poze de la ultimul eveniment (pentru a fi la zi dati join grupului Milonga Tabiet in fiecare joi): https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.618661048200023&type=1


Comentarii

Cautati in acest blog