La Sastresa Tango Garments on the Stage - Brasov



Performing Doina Enache (Tango Nada Mas Brasov) & Laurentiu Lungianu (Bucuresti),
with the occasion of Brasov Jazz Festival 2013 
organized by Asociaţia Culturală Fanzin and Primăria Braşov,
7th of December 2013 @ Sala Patria Braşov.
Lady Garment by La Sastresa



















Tanghetto va concerta în premieră în România sâmbătă la Sala Patria. Artiştii ce alcătuiesc Tanghetto sunt pionieri ai tangoului electronic şi vin din Buenos Aires. Cu o activitate de peste 10 ani, 4 albume de studio şi concerte în toate ţările lumii, toate albumele Tanghetto au fost nominalizate la premiile Latin Grammy, iar în anul 2008 au câştigat acest premiu.

După o activitate de mai bine de 10 ani, Tanghetto surprinde cu un show live audiovizual de excepţie. Tanghetto nu sunt doar pionieri în fusiontango - ei sunt, de asemenea, trendsetteri în noua scenă de tango din Buenos Aires.

Trupa a dus mai departe conceptul de electrotango, adăugând tangoului tradiţional elemente de jazz şi diverse influenţe sud americane. Sunetul Tanghetto este unic - este un amestec de diverse surse de inspiraţie, atât contemporane, cât şi tradiţionale.

În timpul concertului Tanghetto de la Braşov, va avea loc şi un show de tango argentinian susţinut de Doina Enache (Tango Brasov by Studio tango Nada Mas) şi Laurenţiu Lungianu (Bucureşti).

Comentarii

Cautati in acest blog