Suceava - Cursuri de Tango Argentinian pentru Incepatori - Inscrieri !


Dragi prieteni,

Tango Feliz, scoala de Tango Argentinian din Iasi in parteneriat cu Next Step Suceava demareaza un proiect mult astept in orasul nordic al Moldovei, menit sa aduca Tangoul Argentinian in Suceava, acolo unde ii este locul: cat mai aproape de sufletul sucevenilor!…
Deschidem inscreri la cursurile pentru incepatori de Tango Argentinian, seria cu numarul 1

Cursurile sunt tinute de catre o echipa de profesori pasionati, pregatiti temeinic cu maestri argentinieni de tango si care, pe langa experienta ca dansatori, pregatire muzicala de specialitate, au si o vasta experienta pedagogica in domeniu si nu numai.

Numar de sedinte: 24

Durata: 12 saptamani

Durata unei sedinte:
1h30 min - Curs + BONUS! 1h 30 min - Practica = 3 h !
(Practica - o prelungire a cursului propriu-zis in care se repeta cele invatate la curs, putand beneficia de asistenta si indrumarea profesorilor, care vor fi prezenti in sala)

Profesori principali:
Cristi Crang si Iulia Gordan

Orarul cursurilor:

Vineri si Sambata
Revenim cu detalii asupra intervalului orar!

Cursurile se vor sustine la Studio Next Step Suceava, in str. Marasesti 27A, mai sus de ProCreditBank, 720181 deasupra barului "La Fierarie"

Nivelul (modulul) 1 este destinat incepatorilor. Scopul acestui modul este acela de a-i indruma pe cei care fac primii pasi in tango.

In cadrul acestui modul se vor studia:
- notiuni de baza ale tangoului argentinian ( postura, imbratisare, mers, dinamica specifica, transfer de greutate, asumarea constienta a rolului de leader - pt barbat, si de follower - pentru femeie, conexiunea dintre cei doi parteneri) menite sa inlesneasca o constientizare si, totodata, un control sporit asupra propriului corp si al interactiunii dintre barbat si femeie in dans.
- elemente tehnice si pasi foarte folositi in dansul social, la Milonga – seri de dans cu specific de tango (rock step, cunita, cross, doble tiempo, ocho, ocho cortado, sandwich, giro, etc.) menite sa asigure un “arsenal” care sa poata fi folosit la Milonga
- notiuni de baza despre improvizatia in dans
- notiuni de “ideologie” a tangoului (eticheta de la Milonga, navigare pe pista de dans, etc),
- elemente fundamentale de muzicalitate in dans (cum sa dansam pe muzica)

Cunostintele insusite la acest nivel sunt suficiente pentru a va inlesni un dans improvizat, fluid, muzical si diversificat, la orice Milonga de oriunde (cu alte cuvinte, cu ceea ce invatati la acest nivel puteti sa dansati si va descurcati onorabil chiar si in Buenos Aires).
Daca dupa absolvirea modulului de incepatori, doriti sa va perfectionanti si sa mergeti mai departe cu studiul tangoului, o puteti face la modulele de intermediari si de intermediari- avansati ale scolii noastre.

Dragi prieteni, tangoul va asteapta sa il cunoasteti, sa va cunoasteti, si sa va aduca cat mai multe lucruri frumoase in viata voastra.
Seriozitate, pasiune, caldura sufleteasca, prietenie, si voie buna, aceasta este atmosfera in care se desfasoara cursurile Tango Feliz & Next Step.
Veti invata sa dansati, veti cunoaste oameni noi si minunati, va veti imbogati viata cu o sumedenie de lucruri frumoase care va vor face sufletul sa zambeasca mereu…

Pentru inscrieri sau mai multe detalii ne puteti contacta
unul din urmatoarele numere de telefon:
0741 577 039; 0745 212 573;
sau
e-mail: tangofelizsuceava@gmail.com

Tango Feliz & Next Step – fericire in pasi de dans!

Comentarii

Cautati in acest blog