Tango Fiesta - 10 ani de tango in Romania x10



Dragi prieteni,
Totul pleaca de la o idee, de la un pas... Si multe lucruri nu se intampla pana in momentul cand vin niste nebuni frumosi si arata ca se poate!
Nu numai ca traim istorie, o si scriem cu mana noastra, sau piciorul (poate de asta istoria de tango e scrisa mai ciudat...).
Va invit sa traim impreuna miracolul existentei Tangoului in Romania prin tango si fiesta, sa ne bucuram ca existam, ca cei din jurul nostru exista, ca altii vor exista!
Tangoul argentinian romanesc s-a nascut ca-ntr-o poveste, din lacrimi de dorinta, la finele anului 2004, intr-o familie de oameni simpli, frumosi si inimosi... Si, ca un Praslea de poveste, el a parasit casa parinteasca, stiind ca este facut pentru un scop mult mai inalt, sa aduca bucurie si mangaiere in tot regatul verde al Romaniei. Timp de 10ani a invatat de la Natura si, cand nu a gasit acolo raspunsurile, a cautat oameni invatati. Fiind un copil minune, cu suflet romanesc mare si bun, a crescut in 10 ani cat altii in 40...
A venit timpul sa il sarbatorim nu o data, ci de zece ori, pe acest copil frumos, tata si mama a tuturor dansatorilor de tango din Romania, pentru cei 10 ani ai sai...
Haideti sa ne bucuram impreuna de 10 ani de Tango Argentinian in Romania prin organizarea a 10 editii de milonga fiest-iva, una in fiecare oras (Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara si ... Chisinau).
Am deosebita placere astfel de a va invita la "Tango Fiesta (1a editie)" in Bucuresti in data de sambata, 26 aprile 2014. Am in acelasi timp onoarea de a va fi Gazda, la Popa Nan 82, pentru a petrece 10ore (21pm - 07am) impreuna, pana iese soarele (in viata noastra), din nou.
Teoretic, totul e mai complicat, sunt multe de spus; practic, totul e SIMPLU: o inima deschisa, un pahar de sampanie, cateva surprize si UN TANGO! (intrarea libera).
Va astept din toata tara, din toata inima, din tot tangoul, in prima saptamana de dupa Paste la "Tango Fiesta (x10), 10ani de tango in Romania" in Popa Nan...
Cu dragoste si tango,
Lucian

PS: Detalii despre cazarea in Bucuresti pe perioada evenimentului (couch surf, hotel etc), precum si informatii ale editiilor viitoare in orasele din tara si Moldova, in curand.

Comentarii

Cautati in acest blog