How to break the system 02 - doamnelor, acum dansati mai mult


Sambata, 14 iunie 2014


Acest workshop este destinat doamnelor, follower-ilor din tango.

Obiectivul workshop-ului: sa va dublati numarul de dansuri pe care le veti avea la urmatorea milonga la care veti merge dupa ce ati trecut prin acest workshop (desigur aplicand ceea ce se va discuta).

De ce sa participati la un workshop care nu este tinut de un profesor de tango? (si nici nu va fi interesat vreodata sa predea tango)
Pentru ca nu este vorba nici despre pasi, nici despre echilibru, nici despre axa, nici despre muzicalitate. Este vorba despre cum sa fiti voi cele invitate la dans (orice lider cand vine sa danseze are timp de un numar limitat de tande - poate doriti sa dansati cu un anumit lider..)

Ce ma recomanda sa vorbesc impreuna cu voi despre acest subiect?
-11 ani pregatire in comunicare avansata (pregatire efectuata preponderent in afara tarii)
-certificat ca si coach in Elvetia, Brief Therapy - cu Peter Szabo
-peste 3000 de ore puse in slujba educatiei pentru adulti
-de 6 ani dansator de tango
-de mai mult de 3 ani organizator de "Milonga Tabiet in fiecare joi"
-feedback-ul excelent obtinut la evenimentele unde ma implic in mod direct (adica vorbesc despre calitate, nu despre timp pierdut sau scuze)

Suplimentar, daca participantele nu sunt multumite cu rezultatul (testat la prima milonga la care participa), pot solicita restituirea taxei de participare.

Desigur la acest workshop au acces doar doamnele.

Rugaminte: doresc seriozitate maxima, iar prin aceasta inteleg punctualitate (ora de incepere este stricta si va rog sa veniti cu 15 minute mai devreme pentru a ne putea acomoda cu spatiul) si de asemeni doresc sa dea attend doar persoanele care stiu sigur ca vin (pentru restul exista alte doua optiuni in facebook). Fiecare persoana care intarzie (fapt putin probabil) va cumpara fructe in valoare de 25 lei pentru ceilalti participanti.

Locatia va fi anuntata din timp, in functie si de numarul de participanti. - deocamdata este mentionat urbanesc

Comentarii

Cautati in acest blog