Baia Mare Tango Week////// BAIA MARE TANGO WEEK - 3-10 octombrie 2014 //////
"Tangoul este un sentiment care se dansează!" - Oscar “Cacho” Dante

///CURS DE START-UP TANGO ARGENTINIAN, Baia Mare, ediția a 4-a!
3-10 octombrie 2014 - incepatori

///CURS LEVEL-UP TANGO ARGENTINIAN, Baia Mare, editia 1!
9-10 octombrie 2014! - minim 3 luni de tango

///PRIMA MILONGA DIN BAIA MARE!!!

Toamna vine cu o noua oportunitate de a va alatura simpaticei comunitati de tango argentinian din Baia Mare si din tara. Va invitam la curs, pentru a face primii pasi de dans in minunata lume a Tangoului Argentinian! Avem, de asemenea, program special si pentru cei care fac tango de peste 6 luni :)!

Tangoul Argentinian se danseaza azi peste tot în lume si e un mod deosebit in care iti poti cultiva dragostea de miscare, de muzica, e un mod de relationare interumana, de apropiere.Tangoul Argentinian e mai mult decat un dans. Pentru cei mai multi e un mod de viata. Prieteni noi, calatorii, zambete, imbratisare, spectacol, pasiune si multe altele le descoperi prin tango intr-o alta forma si lumina.
Tangoul Argentinian este unul din cele mai populare dansuri sociale din lume, o data ce inveti cateva principii de baza, poti sa dansezi cu orice dansator de tango din lume.
Prin Tango poti avea acces la un alt stil de viata, diferit de iesirile de rutina din week-end, la o terasa sau un bar asa cum face majoritatea lumii.

//////CURS DE START-UP TANGO ARGENTINIAN

O noua formula de predare va va ajuta sa profitati la maxim de acest curs. Astfel, va invitam sa participati la doua module, in total 4 lectii + 1 tehnica de cuplu + 1 practica.

///Vineri, 3 octombrie
locatie: NOVOTECA, Str. Traian Vuia nr. 40*
*Se lucreaza pe grupe
cu Ion Avram & Oana Horotan

18:00 – 19:30 – Lectia 1
20:00 – 21:30 – Lectia 1

///Luni, 6 octombrie
locatie: NOVOTECA, Str. Traian Vuia nr. 40*
*Se lucreaza pe grupe
cu Ion Avram & Oana Horotan

18:00 – 19:30 – Lectia 2
20:00 – 21:30 – Lectia 2

///Joi, 9 octombrie
locatie: Centrul CASPEV, Str. Sasarului nr. 3
Profesori invitati: Horia Pop & Ioana Lascu (Compania de Tango Cluj)

18:00 – 19:00 – Lectia 3
19:15– 20:15 – Tehnica de cuplu

///Vineri, 10 octombrie
locatie: Centrul CASPEV, Str. Sasarului nr. 3
Profesori invitați: Horia Pop & Ioana Lascu (Compania de Tango Cluj)

18:00 – 19:00 – Lectia 4
19:15 – 20:15 – Practica Horia & Ioana

Pret CURS START-UP 99 RON/persoana
OFERTA pentru cupluri: 90 RON/persoana

NU ESTE NECESARA INSCRIEREA CU PARTENER!

//////CURS LEVEL-UP

///Joi, 9 octombrie
locatie: Centrul CASPEV, Str. Sasarului nr. 3
Profesori invitati: Horia Pop & Ioana Lascu (Compania de Tango Cluj)

20:30 – 22:00 – Lectia 1

///Vineri, 10 octombrie
locatie: Centrul CASPEV, Str. Sasarului nr. 3
Profesori invitati: Horia Pop & Ioana Lascu (Compania de Tango Cluj)

20:30 – 22:00 – Lectia 2

Pret CURS LEVEL-UP 50 RON/persoana
OFERTA pentru cupluri: 45 RON/persoana

NU ESTE NECESARA INSCRIEREA CU PARTENER!

//////PACHETE

///Incepatorilor ambitiosi si pasionati le propunem sa participe si la Cursul Level-Up

*PACHET INCEPATORI: 135 RON/persoana
*PACHET PENTRU CUPLU INCEPATORI : 125 RON/persoana

///Tangueros si Tangueras cu minim 3 luni de tango care participa la Curs Level-Up, va invitam sa participati si la Lectiile pentru Incepatori din 9 si 10 octombrie cu Horia & Ioana; asadar va propunem:

*PACHET TANGUEROS Y TANGUERAS: 90 RON/persoana

///Pentru inscriere va rugam sa contactati organizatorii:
Oana Horotan: 0744 551 898
office@novoteca.org

//////Atentie: se recomanda imbracaminte comoda, se va lucra cu pantofi de schimb, pentru fete preferabil pantofi cu toc si talpa flexibila si/sau balerini care sa poata aluneca pe parchet! Pentru domni, se recomanda pantofi cu talpa flexibila cu varf rotund si nu patrat sau ascutit.

NU ESTE NECESARA INSCRIEREA CU PARTENER!

///Despre Ion Avram & Oana Horotan

Pasionati de Tango si entuziasmati de ceea ce poate aduce el in viata oamenilor, Ion si Oana au participat fiecare la numeroase cursuri cu Horia si Ioana. De asemenea, au participat la Tango Cazino (2013 si 2014), luand lectii de la maestrii internationali. Oana este cea care a adus tangoul argentinian in Baia Mare, dorindu-si ca baimarenii sa aiba oportunitati noi de petrecere a timpului liber. Astfel, in 2013 a luat nastere Ora de Tango, cu un grup mic, dar dinamic de prieteni.


///Despre Horia Pop & Ioana Lascu:

Vrem sa va prezentam un cuplu care ne este deja familiar, noua, baimarenilor, Horia Pop si Ioana Lascu, instructori de Tango argentinian in Cluj „responsabili” pentru popularizarea tango-ului atat in Cluj, cat si in Targu Mures, Oradea si Baia Mare. Suntem recunoscatori sa ii avem alaturi de noi, pentru ca lor le datoram multe multumiri pentru sprijinul pe care l-au dat comunitatii de tango din Baia Mare la primii pasi pe care i-am facut.
Horia si Ioana danseaza si practica tangoul de 5 ani deja. Aventura lor a inceput ca un joc intens de invatare impreuna si unul de la celalalt si a crescut intr-un pasiune comuna extraordinara pentru dans, predare si demonstrare a tangoului. Astfel au pornit Compania de Tango Cluj, una dintre cele mai creative si dedicate evenimentelor excelente scoli de tango din regiune.
Ei au investit enorm in „a creste” dansatori de tango si in dezvoltarea propriilor abilitati - „vacante” lungi si intense de invatare in Buenos Aires, lectii private cu cei mai respectati maestros si dansatoare, au initiat numeroase cursuri de StartUp si evenimente de tango regionale (Transylvania Tango Experience in Avrig).
Sunt organizatorii celui mai grandios festival de Tango din Romania, Festivalul Tango Cazino. Acest eveniment magic, desfasurat la sfarsitul lunii august, ajuns la a 3-a editie, este un moment care ofera un interesant amestec de oameni din culturi diferite, de varste diferite si din Scoli diferite de Tango, care vin impreuna sa isi exprime pasiunea comuna pentru tango prin demonstratii spectaculoase si dansuri deosebite.


https://www.facebook.com/IoanaLascuCluj
https://www.facebook.com/horia.pop
https://www.facebook.com/groups/tangocluj
http://www.tangocazino.ro/


//////PRIMA MILONGA DIN BAIA MARE

Vineri, 10 octombrie
22:30 P.M. – 2:00 A.M. - locatia si conditiile vor fi anuntate in curand.

Milonga este petrecerea dansanta de Tango. Acesta este motivul pentru care lumea este pasionata de acest dans pe intregul mapamond. Pentru ca, odata ce ai invatat pasii, poti dansa cu orice dansator de tango. Pentru ca tangoul inseamna improvizatie, pentru ca nu ai nevoie sa repeti o coregrafie pentru a dansa cu oricine doresti. Este un sentiment extraordinar sa te poti conecta cu o alta fiinta prin dans. Va asteptam si pe voi, indrazniti! O data ce veti incerca, noi credem ca veti ramane fermecati pentru totdeauna.

„Nu exista miscari gresite in tango, doar miscari noi.” - Varo Tango

Comentarii

Cautati in acest blog