Targu Mures Tango Week-End: 17-19 octombrie 2014


"Tangoul este un sentiment care se dansează!" - Oscar “Cacho” Dante

CURS START-UP TANGO ARGENTINIAN, Targu Mures, ediția a 2-a!
17-19 octombrie 2014 - incepatori

CURS LEVEL-UP TANGO ARGENTINIAN, Targu Mures, editia 1!
18-19 octombrie 2014 - dansatori cu minim 3 luni de tango

Vesti bune toamna aceasta are ! Aveti de-acum sansa de a va alatura simpaticei comunitati de tango argentinian din Targu Mures si din tara. Va invitam la curs, pentru a face primii pasi de dans in minunata lume a Tangoului Argentinian! Avem, de asemenea, program special si pentru cei care fac tango de minim 3 luni!

Tangoul Argentinian se danseaza azi peste tot în lume si e un mod deosebit in care iti poti cultiva dragostea de miscare, de muzica, e un mod de relationare interumana, de apropiere.Tangoul Argentinian e mai mult decat un dans. Pentru cei mai multi e un mod de viata. Prieteni noi, calatorii, zambete, imbratisare, spectacol, pasiune si multe altele le descoperi prin tango intr-o alta forma si lumina.
Tangoul Argentinian este unul din cele mai populare dansuri sociale din lume, o data ce inveti cateva principii de baza, poti sa dansezi cu orice dansator de tango din lume.
Prin Tango poti avea acces la un alt stil de viata, diferit de iesirile de rutina din week-end, la o terasa sau un bar asa cum face majoritatea lumii.


CURS START-UP TANGO ARGENTINIAN

O noua formula de predare va va ajuta sa profitati la maxim de acest curs. Astfel, va invitam sa participati la un total de 4 lectii + 1 practica.

VINERI, 17 octombrie
20.30-22.00 : lectia 1 - GRATUIT
Locatie: foaierul Casei de Cultura “Mihai Eminescu”, Str. N. Grigorescu, nr. 19
cu Ioana Lascu & Horia Pop

22 .00-01.00 : Milonga
Locatie: va fi anuntata in curand

SAMBATA, 18 octombrie
12.00-13.30: lectia 2
14.00-15.30: lectia 3
Locatie: va fi anuntata in curand

20.30-22.00 – Concert cvartet de coarde "Bohemia" & demonstraţie tango
22.00-00.30 – Seara de tango
Locatie: Atelierul de Cafea, Piata Victoriei, nr. 18

DUMINICA, 19 octombrie
14.00-15.30: lectia 4
15.30-17.30: PRACTICA ASISTATA Ioana & Horia
Locatie: va fi anuntata in curand

NU ESTE NECESARA INSCRIEREA CU PARTENER!

Tarif START-UP: 4 lectii+ 1 Milonga+ 1 Practica: 100 lei/ persoana
Oferta pentru studenti / cupluri: 80 lei


CURS LEVEL-UP TANGO ARGENTINIAN

VINERI, 17 octombrie
22 .00-01.00 : Milonga
Locatie: va fi anuntata in curand

SAMBATA, 18 octombrie
16.00-17.30: lectia 1
18.00-19.30: lectia 2
Locatie: va fi anuntata in curand

20.30-22.00 – Concert cvartet de coarde "Bohemia" & demonstraţie tango
22.00-00.30 – Seara de tango
Locatie: Atelierul de Cafea, Piata Victoriei, nr. 18

DUMINICA, 19 octombrie
12.00-13.30: lectia 3
15.30-17.30: PRACTICA ASISTATA Ioana & Horia
Locatie: va fi anuntata in curand

Pret CURS LEVEL-UP 50 RON/persoana
OFERTA pentru cupluri: 45 RON/persoana

NU ESTE NECESARA INSCRIEREA CU PARTENER!

Tarif LEVEL-UP (minim 3 luni de tango): 3 lectii+ 1 milonga+ 1 Practica: 100 lei/ persoana
Oferta pentru studenti / cupluri: 80 lei

Tarif 1 curs: 30 lei/ persoana
Tarif Practica: 10 lei/persoana
Tarif Concert: 15 lei/ persoana
Tarif Milonga: 10 lei
Incepatorilor ambitiosi si pasionati le propunem sa participe si la Cursul Level-Up, iar dansatorilor cu minim 3 luni de tango care participa la Curs Level-Up, le propunem sa profite si de Lectiile pentru Incepatori.
Oferta noastra : FULL PASS - 7 lectii+ 1 Milonga+ 1 Practica: 150 lei/persoana

Pentru inscriere va rugam sa contactati organizatorii:
Veronica Ciuchina: 0751 242808
tangoinmures@gmail.com

Atentie: se recomanda imbracaminte comoda, se va lucra cu pantofi de schimb, pentru fete preferabil pantofi cu toc si talpa flexibila si/sau balerini care sa poata aluneca pe parchet! Pentru domni, se recomanda pantofi cu talpa flexibila cu varf rotund si nu patrat sau ascutit.

NU ESTE NECESARA INSCRIEREA CU PARTENER!

Despre Horia Pop & Ioana Lascu:

Vrem sa va prezentam un cuplu care ne este deja familiar, noua, targumuresenilor, Horia Pop si Ioana Lascu, instructori de Tango argentinian in Cluj „responsabili” pentru popularizarea tango-ului atat in Cluj, cat si in Targu Mures, Oradea si Baia Mare. Suntem recunoscatori sa ii avem alaturi de noi, pentru ca lor le datoram multe multumiri pentru sprijinul pe care l-au dat comunitatii de tango din Targu Mures la primii pasi pe care i-am facut.
Horia si Ioana danseaza si practica tangoul de 5 ani deja. Aventura lor a inceput ca un joc intens de invatare impreuna si unul de la celalalt si a crescut intr-un pasiune comuna extraordinara pentru dans, predare si demonstrare a tangoului. Astfel au pornit Compania de Tango Cluj, una dintre cele mai creative si dedicate evenimentelor excelente scoli de tango din regiune.
Ei au investit enorm in „a creste” dansatori de tango si in dezvoltarea propriilor abilitati - „vacante” lungi si intense de invatare in Buenos Aires, lectii private cu cei mai respectati maestros si dansatoare, au initiat numeroase cursuri de StartUp si evenimente de tango regionale (Transylvania Tango Experience in Avrig).
Sunt organizatorii celui mai grandios festival de Tango din Romania, Festivalul Tango Cazino. Acest eveniment magic, desfasurat la sfarsitul lunii august, ajuns la a 3-a editie, este un moment care ofera un interesant amestec de oameni din culturi diferite, de varste diferite si din Scoli diferite de Tango, care vin impreuna sa isi exprime pasiunea comuna pentru tango prin demonstratii spectaculoase si dansuri deosebite.


https://www.facebook.com/IoanaLascuCluj
https://www.facebook.com/horia.pop
https://www.facebook.com/groups/tangocluj
http://www.tangocazino.ro/

Milonga este petrecerea dansanta de Tango. Acesta este motivul pentru care lumea este pasionata de acest dans pe intregul mapamond. Pentru ca, odata ce ai invatat pasii, poti dansa cu orice dansator de tango. Pentru ca tangoul inseamna improvizatie, pentru ca nu ai nevoie sa repeti o coregrafie pentru a dansa cu oricine doresti. Este un sentiment extraordinar sa te poti conecta cu o alta fiinta prin dans. Va asteptam si pe voi, indrazniti! O data ce veti incerca, noi credem ca veti ramane fermecati pentru totdeauna.

„Nu exista miscari gresite in tango, doar miscari noi.” - Varo Tango

Comentarii

Cautati in acest blog