Narcotango revine la Bucureşti, pe 6 decembrie, pentru a susţine un concert la Cinema Patria, de la ora 19.00



Pe 6 decembrie, celebra trupa Narcotango revine în România într-un show special de sărbători. Pasionaţii de tango se vor putea reîntâlni cu cei mai bine cotaţi artişti ai genului, într-un spectacol argentinian complet ce se va desfăşura la Cinema Patria, începând cu ora 19:00.

După succesul înregistrat în prima parte a turneului european desfăşurat în lunile august şi septembrie ale acestui an, în diferite oraşe din Germania, Elveţia, Olanda şi Polonia, băieţii de la Narcotango îşi vor continua turneul cu o nouă serie de concerte programate pe parcursul lunilor noiembrie şi decembrie.

De această dată, îndrăgiţii artişti vor ajunge în Italia şi, bineînţeles, în România, unde vor fi aşteptaţi la Braşov în cadrul ”Festivalului de Jazz” precum şi la cinematograful Patria din Bucureşti, în dată de 6 decembrie. Pentru spectacolul de la Bucureşti, Narcotango a pregătit un repertoriu mixt, compus din melodiile de succes, dar şi piese cuprinse în cel mai recent material discografic.





Narcotango a fost fondată de compozitorul şi producătorul Carlos Libedinskyin, când – după o perioadă în care experimentase genuri muzicale precum rock, pop, blues, muzica medievală şi renascentistă – a început să ia lecţii de tango. De la înfiinţarea sa în 2003, grupul de muzică argentiniană Narcotango a susţinut peste 30 de turnee internaţionale în America şi Europa, a primit două nominalizări la premiile Latin Grammy (2009 şi 2010 pentru cel mai bun album de tango), Premiul Gardel (2009 – pentru Best CD Electronic Tango), şi a lansat 4 CD-uri de studio: Narcotango (2003) , Narcotango 2 (2006), CD live+ DVD - Narcotango live (2008), Limanueva (2010), iar în 2013 – Cuenco.

În august 2003, au lansat primul lor CD Narcotango, ce cotinea o muzică complet originală ce aduce un nou suflu genului muzical, un trend muzical ce a trasat o tago-ului o expresie contemporană. Stilul abordat împletea armonios sound-ul muzicii electronice cu tangou-ul, fapt ce a atras un succesul acelui album. Muzica trupei Narcotango a devenit apoi, parte din coloana sonoră a filmului urban contemporan, numit Electro Tango.

Muzica trupei Narcotango a fost folosită de cei mai importanţi coregrafi din Argentina, precum: Inaki Urlezaga şi Maximiliano Guerra. În 2013, trupa a sărbătorit aniversarea a 10 ani de activitate printr-un turneu de excepţie susţinut pe toate continentele.




Biletele pentru concertul de la Cinema Patria au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, casa de bilete a cinematorafului Patria, Librăria Eminescu şi online prin www.vreaubilet.ro şi www.eventim.ro

Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc, astfel: 55 lei pentru locurile situate la balcon şi 75 de lei pentru locurile de la parter şi lojă.

Sursa (articol preluat de pe ApropoTVRo): http://stiri.apropotv.ro/life-style/going-out/narcotango-revine-la-bucuresti-pe-6-decembrie-13479823


Mai multe articole despre Narcotango in Romania aici: http://lasastresa.blogspot.ro/search/label/Narcotango

Comentarii

Cautati in acest blog