Mattei Events, FlashMob Tango 07 - Unirii 1, de 5 Martie - instauram primavara


Va rog dati invite catre dansatorii de tango din lista voastra. Dati invite catre cunoscuti pe care doriti sa-i aduceti mai aproape de tango.Anul trecut am fost mai mult de 100 de dansatori, iar pentru scolile de tango este o oportunitate sa devina mai vizibile. Daca nu ati mai fost pana acum, va invit sa veniti! Energia degajata de acest eveniment este incredibila! Daca ati mai fost, stiti ce sentiment puternic emana si va fi foarte frumos sa il retraim!

Va rog sa puneti poze si filme aici, in pagina evenimentului, iar la locatie sa treceti chiar evenimentul in sine ("Mattei Events, FlashMob Tango 07 - Unirii 1, de 5 Martie - instauram primavara").

----------------------
Acesta este al cincilea an consecutiv cand la inceput de Martie dansam la statia de metrou Unirii 1. Instauram primavara!.

Ca de obicei locul este acelasi dar acum vom folosi instalatia noastra de sunet: Metrou, tronsonul vechi, Unirii 1. Joi 5 Martie, ora 19.00 incepem (recomandabil ajungeti cu ceva timp mai devreme adica la ora 18.30). La ora 20.00 terminam. Muzica este asigurata de Tango DJ Crista Darie iar ea ne va face sa dansam cu partenerii, cu celelalte cupluri, cu stalpii, cu trecatorii cu garniturile de metrou. Cine nu crede sa vada asta (de la una din editiile precedente): https://www.youtube.com/watch?v=LOnFDyv5k7o#t=77

Vom dansa, fara sa ne punem pantofii de dans, asa cum suntem imbracati din oras. Pe jos este un fel de gresie, patratele. Aveti in vedere sa nu aveti cu voi in ziua aceea genti sau lucruri voluminoase :). Eu intentionez sa cumpar cativa saci mari in care sa va puneti hainele, dar nu raspund pentru ele. Se termina muzica si cei care vor sa continue sa danseze, de data aceasta pe un parchet minunat, pot veni la Milonga Tabiet pe Hristo Botev 25.

Vor fi fotografi amestecati prin multime (doar fotografii buni reusesc sa faca poze spectaculoase in conditii de iluminare slaba cu persoane in miscare). Cand se termina muzica, ne luam lucrurile si plecam, dar nu inainte de a face o poza impreuna. Musai!

Suplimentar si la aceasta editie vom incepe sa strangem fonduri pentru asociatia pavel (http://www.asociatiapavel.ro/) asociatie ce sprijina copiii ce au tumori si leucemie (de altfel exista si un grup unde sunt multi dansatori de tango https://www.facebook.com/groups/616646315072646). Ii rog pe toti cei care participa (dansatori si invitati de-ai lor), sa doneze (optional) un minim de 10 lei pentru acesti puiuti (vor fi 5 voluntari de la Asociatia Pavel cu tricouri pe ei si cu urne in care sa strangem bani pentru ei).

Poze de la flasmob-uri precedente gasiti aici:



O filmare concludenta este aceasta: https://www.youtube.com/watch?v=KIDN1w7xLTg

Daca aveti conexiuni si puteti sa invitati reprezentanti ai media va rog sa o faceti. Astfel putem promova tangoul mai mult. Daca scolile de tango vor sa-si distribuie pliante, o pot face.

Sa inceapa primavaraaaaaaaaa.

05.03.2015, 19.00, Unirii 1, Metrou - Vrei sa dansezi 60 de minute? ...iar apoi dansatorii ce doresc sa danseze intens...sunt asteptati la Milonga Tabiet, Str. Hristo Botev 25

Comentarii

Cautati in acest blog