Tango pe Lipscani: 5 - 6 Sptembrie 2015


La început de septembrie, publicul bucureştean se va putea delecta cu un eveniment special în peisajul cultural bucureştean – “Tango pe Lipscani”, eveniment organizat de Teatrul de pe Lipscani, in parteneriat cu AMPT (Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic). Timp de două seri (5-6 septembrie), sunteţi invitaţi să dansaţi tango pe Lipscani. Pe toată porţiunea străzii din faţa teatrului se va amenaja o scenă pe care iubitorii de dans, dar şi trecătorii vor putea dansa alături de cursanţi ai şcolilor de tango din Bucureşti. Alături de noi în acest eveniment, se află Comunitatea de Tango Bucuresti: ACT ( Asociatia pentru Cultura si Tango), Asociatia eLIBERarte, Augustin Paun si Oana Ispir, Bucharest Social Dance (Eugen Cristea), Casa de Tango, Corina Petrescu (BelTango), DANS (Lucian Stan & Raluca Aldea), Dragos Roua, TangoPasion, Studio Happy Feet, TangoBrujo / Campionii Europeni de Tango - Csongor Kicsi&Laura Iaru.. Toţi aceştia vor fi prezenţi pe strada Lipscani la o noapte de Milonga, pentru a dansa alături de voi. Sâmbătă, 5 septembrie, tango-ul va începe la ora 17:00. Alaturi de iubitorii de tango se va afla DJ Crista Darie. Seara de tango se va continua cu un party special. "Scent of a Woman", unde, alaturi de DJ-ii nostri, veti putea dansa pe accente de tango in fusion cu elemente si ritmuri de swing si clubbing.

Tot in seara de sambata, incepand cu ora 20:30, va avea loc concertul live al artistilor Emy Dragoi si Jezebel, avandu-i invitati pe Bianca si Alessia Dragoi. Emy Dragoi si Jezebel propun publicului larg si comunitatii de tango un concert extrem de viu si autentic ce transfera magia Buenos Aires-ului pe strada Lipscani, in inima Centrului Vechi.

Duminica, dansul in strada Lipscani va incepe la ora 18:00. De la ora 20:00, se va desfasura concertul live Emy Dragoi 3D Pro'ect - Tango "Omagiu Astor Piazzola". Concertul de duminica este unic in Romania: un trio de acordeoane ce omagiaza tango-ul si, mai ales, pe Astor Piazzola - cel care a inovat si creat un nou curent in muzica de tango.

E' un profumo...
Avvolgente... Caldo... Sensuale
E' Una Storia Travolgente
E' un TANGO!

PARTICIPAREA LA EVENIMENTELE DE STRADA, CONCERTE SI MILONGI ESTE GRATUITA!!!

Tango pe Lipscani” – event powered by the “Bucharest Tango Community”
Concept – LA MUSE şi TangoPasion

Comentarii

Cautati in acest blog