La Caminata de Tango (Caffee) cu Lucian si Raluca


CLUJ, Weekend intensiv de tango cu Lucian & Raluca "Esente si Tehnici de Tango - Arta personala de a face lucrurile"
Note:
*toate seminariile sunt intensive
*nivelul seminariilor este all-level, accesibil tuturor, indiferent de experienta de tango (se va lucra personalizat, in functie de nivelul eterogen al cursului)
*seminarul special de "Caminata" este singurul de nivel intermediar-avansat (nu este destinat exclusiv dansatorilor cu experienta; incepatorii pot participa/asista, dar capacitatile tehnice si limbajul de tango implicate sunt peste medie)
VINERI 2seminarii
Seminar1. Piciorul de baza si Centrul in tango: sa intelegem MARCA in tango - 1. marca cu torsul (ochos) 2.marca cu spirale interne (giro) , 3.marca cu bazin (multiple sacade), 4.marca prin repozitionare (schimbari de directie), 5.marca prin centru-sol (ganchos)
Seminar2. Piciorul liber (I): Enrosques
SAMBATA 3seminarii
SeminarSpecial: Corazon de baza, liber: dezvoltarea dansului personal prin tangoterapia (constientizarea si valorificarea potentialului psihologic-emotional)
Seminar3. Piciorul de baza(I): Adevarul din glezne: mini-pivoti, cross-uri, si pregatiri pt sacadas
Seminar4. Piciorul de baza(II): Adevarul din genunchi: figuri milonguero, coborarea nivelului in tango (flexii, ochos, planeos, corte & quebrada)
DUMINICA 3seminarii
SeminarSpecial. Caminata (nivel intermediar-avansat!) 1.Piciorul de baza (I + II + III), 2.Adevarul din talpa (boltile plantare, tipuri de caminata si echilibru), 3.Relatia picior liber-picior de baza (Rog participantii la seminarul special de caminata sa isi aduca o foaie de hartie si pix - pt minidesene si notite).
Seminar5.Piciorul de baza(III): Adevarul din Bazin si solduri: lapices, agujas, enrosques in giros; marca din bazin (figuri tip Julio Balmaceda si Facundo Pinero)
Seminar6. Piciorul liber (II): Adornos (tap-uri, toques, piques, patadas) & backsacadas

Pentru inscrieri:
Emil: practictango@yahoo.com; telef:0786173444
Norbert (Tango Caffee)-telef:0724310194
Mai multe detalii privind desfasurarea cursurilor,locatii-in curand.
Full pass-150 ron; 1 WS-30 ron;Milonga-30 ron

Comentarii

Cautati in acest blog