28 Octombrie: Luna Tango Concert




Spectacol de Tango Argentinian cu tematica “O calatorie in istoria tango-ului (1900 - 2000). Traditionalism vs. Modernism”

Muzica live – voce Jezebel, pian Alexandru Burca si Cvartet Passione. Pe muzica lor vor dansa 3 cupluri de dansatori de tango argentinian.

Muzica live si dansul se intalnesc pe 28 Octombrie la ora 19.00, la Casa Artelor din Bucuresti (Str. Mircea Voda nr. 5), Sala Mozart, in spectacolul Luna Tango Concert!

Spectactacolul va avea loc intr-o sala superba – “Sala Mozart” – a Casei Artelor - cunoscuta si sub numele de “Casa Eliad”, un monument istoric de categoria A, datand de la mijlocul secolului al XIX-lea. In cadrul evenimentului veti putea vedea si o frumoasa expozitie cu istoria tango-ului Argentinian.

Cvartetul Passione, un grup de 4 talentate muziciene romance, vor canta alaturi de Jezebel si pianistul Alexandru Burca.

Cvartetul Passione s-a format in anul 2006 si este compus din patru tinere absolvente ale Universitatii de Muzica, Bucuresti: Diana, Cristina, Madalina, Violeta. De la data infiintarii Cvartetul Passione a sustinut concerte si recitaluri in Romania, Italia, Grecia, Japonia. Considerat un cvartet profesionist, Passione a fost incadrat si in alte proiecte, alaturi de artisti consacrati, chiar din alte sfere ale muzicii: Bogdan Bradu, Phoenix, Alan Bedin (solistul trupei Sinergia din Italia), proiectul Opus Avantra, Donella del Monaco, Alessandro Safina.

Jezebel, a participat in ultimii 5 ani, la o lunga serie de concerte publice si a tinut capul de afis pentru numeroase concerte private, impresionand audienta cu vocea ei puternica si senzuala, charisma, dar si spiritul ludic, ce i-au permis sa abordeze piese celebre din muzica sud-americana, chansonete, muzica romaneasca din perioada interbelica, fado-uri, jazz, folclor si chiar muzica clasica.
Jezebel va fi acompaniata la pian de Alexandru Burca, pianist in cadrul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian".

Spectacolul „Luna Tango Concert” este organizat de Asociatia pentru Cultura si Tango, printr-un proiect finantat de catre ARCUB prin Programul “Bucuresti Orasul In-Vizibil”.

Eveniment realizat sub egida Ambasadei Republicii Argentina la Bucuresti, in parteneriat cu Centrul Cultural Casa Artelor si Institutul Cervantes.

Pret unic/bilet: 45 lei.
Biletele se pot achizitiona de pe bilete.ro sau la de la Centrul Cultural Casa Artelor in ziua spectacolului.

Contact: 0742 356 884

Comentarii

Cautati in acest blog