11 Decembrie: O dupa-amiaza de tango





Te invităm într-o zonă veche din București, în Piața Sfinții Voievozi, într-o casă frumoasă, plină de căldură și miros îmbietor de plăcintă cu mere, duminică după-amiază, pe 11 decembrie de la ora 14:00. Pe scurt, la Therapy Cafe!

Acolo vei cunoaște alte persoane dornice să petreacă frumos și folositor o după-amiază de duminică. După ce ne vom cunoaște și ne vom simți în largul nostru, Anca și Traian Ionescu vor deschide pentru noi toți o cutie din care de-abia așteaptă să iasă dansul, muzica, ritmul, apropierea și fel de fel de emoții....

Un picuț de odihnă și o gustare din partea casei vor fi tare binevenite după experiența în care emoția și mișcarea și-au făcut de cap... Un ceai, o cafea, un zâmbet, o vorbă, o întrebare vor fi la tot pasul și apoi...

Vom încerca, împreună cu Anca și Claudiu Ganciu, cea mai grea traducere din lume: din emoții în cuvinte. Adică vom împărtăși celorlalți ce am simțit, ce ne-am amintit în timpul acestei experiențe și vom asculta la rândul nostru trăirile și gândurile celor de lângă noi.

În cadrul acestui atelier vom avea si o interventie pe Skype din partea dnei. Nathalie Bavard. (Franta, Lyon).

Către sfârșit ne vom pregăti să ne despărțim, să rămânem cu un gând, o imagine, un răspuns sau o întrebare despre noi înșine și despre această după-amiază.

Corp și cuvânt, dansul este mișcare, corp, senzație, cuvântul este forma de a fi cu celălalt, unul cu celălalt, cu propria persoană. Cum se leagă corpul de cuvânt?

Să aflăm împreună în cadrul atelierului care deschide o propunere inedită venită din colaborarea dintre Asociația Română de Psihanaliză a Legăturilor de Grup și Familie, Asociația pentru Cultură și Tango și Nathalie Bavard (Franța, Lyon).

Atelierul va dura 6 ore și va include și o gustare, prețul atelierului fiind de 110 lei.
Locurile sunt limitate.
Înscrierile se pot face aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyiwtHUTeaoMfEl4En6rEgoHgnlBlI9ygeD4E6rx64g-qedA/viewform

Te așteptăm Duminică 11 Decembrie, începând cu ora 14:00 la Therapy Cafe la o după-amiază de tango.

Comentarii

Cautati in acest blog